Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PPPoE sonlandırmıyorum burada çünkü ama Türkiye'de PPPoE sonlandırdığımız için direkt %99 oluyor dediğiniz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
PPPoE sonlandırmıyorum burada çünkü ama Türkiye'de PPPoE sonlandırdığımız için direk %99 oluyor dediğiniz gibi

Yine de oldukça ilginç, crsler layer3 tam yapmıyorken bile NAT kapatıp FastPath açık olsa yine de yaklaşmıyor gibi, real world olarak farklı herhalde, tam performansı nasıl merak ediyorum. Ya CRS305 ya da CRS326 alacağım.

Şuanda GPON sonlandırmıyorum ama ilginizi çekiyorsa bağlantı verebilirim. Fazla anlamıyorum ben şu işlemi uygulamıştım: Manual:IP/Fasttrack - MikroTik Wiki

Şu anda GPON sonlandırmıyorum ama ilginizi çekiyorsa bağlantı verebilirim. Fazla anlamıyorum ben şu işlemi uygulamıştım: Manual:IP/Fasttrack - MikroTik Wiki

FastPath'den bahsediliyor evet.
Sitedeki bilgiler ile dünya arasında dağlar kadar fark var belli ki, teşekkür ederim ama yine de.

Ya RB5009a takacağım'ya da bir tane daha SFP alıp Türk Telekom'la çalıştıracağım ev data merkezine döncek iyice

Kafama girdiniz gibi
Önere bileceğiniz başka bir cihaz var mı güçlü mikrotik tarafında? RB5009UG güzel ama tek sfp portlu

Kafama girdiniz gibi
Önerebileceğiniz başka bir cihaz var mı güçlü MikroTik tarafında? RB5009UG güzel ama tek SFP portlu

Hocam bir bütçe verseler MikroTik mi derdin yoksa juniper tercihin olur muydu?

Hocam bir bütçe verseler MikroTik mi derdin yoksa juniper tercihin olur muydu?
Diğer marka önerilerinede açığım hocam lakin bulunduğum bölgede her markayı bulamıyorum. Bol SFP ve bol CPU olan tüm marka modellere açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…