Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

SFP alacaklar için Zhaoyong_Communicate Store satıcısı güvenilirdir. Satılan ürünlere OpenWrt yükleyip göndermektedir. Ayrıca, alacağınız medya dönüştürücü 2.5 Gbps desteği sunmaktadır. Kendiniz de medya dönüştürücüdeki pinleri kullanarak firmware yükleyebilirsiniz. Satıcı, yanında USB TTL modülü de göndermektedir. Paketlemede iyidi.

CH340G yi koyuyoruz bu bundle ' da diye açıklamasında yazıyordu. Benim de dikkatimi çekmişti.

Benim roy un gönderdiği ürünler güvenlikten geçmedi aramızda en bahtsızı ben olabilirim. 12 günü geçmiştir benim serüven. Geldiğinde ki eğer gelirse uğraşacak hevesim kalmadı.

Benim roy un gönderdiği ürünler güvenlikten geçmedi aramızda en bahtsızı ben olabilirim. 12 günü geçmiştir benim serüven. Geldiğinde ki eğer gelirse uğraşacak hevesim kalmadı.
Kaç dolar yazıp göndermişti? Ne zaman satın almıştın?

Geçen ay 23-24'ünde almışım. 16 dolar yazmıştı.
Ben mart’ın 12’sinde tekrar satın aldım ve 10 dolar yazmıştı, bugün 420TL’lik bir gümrük ücretiyle geçiş yaptı. Techolay Youtube’da paylaşılan son videoya göre getirmemiz daha zorlaşıcak gibi..

Ben Mart'ın 12'sinde tekrar satın aldım ve 10 dolar yazmıştı, bugün 420TL'lik bir gümrük ücretiyle geçiş yaptı. Techolay YouTube'da paylaşılan son videoya göre getirmemiz daha zorlaşacak gibi.

Cidden çok uzun süreler bir de bu saçma gümrük şeyi çıktı. Geçen sahibinden de ilan görmüştüm. Adam Huawei aynı modeli 5000'e satıyordu. Sonra ilan kalkmış.

Cidden çok uzun süreler bir de bu saçma gümrük şeyi çıktı. Geçen sahibinden de ilan görmüştüm. Adam Huawei aynı modeli 5000'e satıyordu. Sonra ilan kalkmış.
Geçiş süreci 1 2 ay daha sorun olmaz, satıcılara tebliğ edilir hocam. Öyle hemen bıçak gibi kesilmez yani merak etmeyin.

Arkadaşlar herkese selamlar, bu konu vesilesiyle foruma üye oldum. Majdev ve diğer tüm arkadaşlara emekleri için teşekkür ederim. Tüm sayfaları tek tek okuyarak edinilmiş tecrübeyi kazanmaya çalıştım. Aynı zamanda Roy kardeşimizle de konuşarak bir adet MA5671A siparişi geçtim.

Bugüne kadar bu konuyu nasıl keşfetmemişim diye kendime kızıyorum. Umarım yakın zamanda ben de Gigafiber üzerindeki maceralarımla aranıza dahil olacağım.

Yeni bir kullanıcı için öneri yapmak isteyen arkadaşlar varsa her türlü öneriye açığım. MA5671A alarak başladım ancak önümüzdeki süreçte yanına Router vs. alıyor olacağım. Bu kapsamda öneriler ve düşünceler çok yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…