Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

Sonunda başardım, brick olan SFP leri kurtarabildim. Kablonette O 5 olmayı başaramadık daha

KYTECHNGAMING hocama teşekkürler, nokta atışı dokunuşları olmazsa işin içinden çıkılmazdı.

Benim SFP destination host unreachable. 3 tane cihazda denedim. Var mı yaşayan arkadaşlar.

Sanırım başardım. Değerleri gördüğüme göre. Ama şöyle bir sorun var. PPPoE özelinde bağlanamıyorum gibi. Bunu çözenlerimiz var mı?

Sanırım başardım. Değerleri gördüğüme göre. Ama şöyle bir sorun var. PPPoE özelinde bağlanamıyorum gibi. Bunu çözenlerimiz var mı?

Fake O5 gibi. Vlan değerleri yok. Olt değeri other(). TTL ile erişip ONT den veri almayı denemem lazım gibi.

Son düzenleme:
Vlan gelmyiorsa Fake 05
Sürümü boşuna düşürmeyin.

Çin versiyonu deniyor üzerinde gelen düşürdüğünüzde Çin right.com.cn tarafından geliştirilenlerde.
Onda bağlanmayan bunda da bağlanmıyor.

RB5009 routerım geldi, herkese tavsiye ederim. Tam bir f/p cihazı, wifi ile işim olmadığı için tercih ettim.

MIB ya da Entity uyuşmazlığı filan. Tam anlat desen anlatamam. Karışık. Interoperability tam uymuyor gibi özetle.
Bir de yüksek kayıp Fake 05 gibi davranabiliyor. 05 ama Vlan yok. -27 dbm'lerde gözlemlenebiliyor.

Bende DBm'de 18-21 en son çare Superonline'daki arkadaşa dedim, neden değişmek istiyorsun diyor, abi 1-1 simetrik paketim insaf. MH'a böyle fotoğraf atıyorsun ya bunun kablolu olduğu belli değil diyor. Türk Telekom fiber kabinleri geldi. Aktif olsalar da çeksem gitsem.

Doğru söylemişler Wi-Fi ile bağlısın

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…