Recklees

Uzman
Fun 60 Max almayı düşünüyorum. 2000 TL'ye göre bayağı iyi bir klavye fakat sesini beğenmedim. Şu videolardaki Switch'lerden birini alsam takabilir miyim? Bir de Wraith W60 kitsune tarzı keycap atabilecek var mı? Veya attığım Switch benzeri bir Switch'i olan aynı fiyat bandında olan klavye.

Fun 60 Max almayı düşünüyorum. 2000 TL'ye göre bayağı iyi bir klavye fakat sesini beğenmedim. Şu videolardaki Switch'lerden birini alsam takabilir miyim? Bir de Wraith W60 kitsune tarzı keycap atabilecek var mı? Veya attığım Switch benzeri bir Switch'i olan aynı fiyat bandında olan klavye.

Kendim bizzat kullanıyorum çok güzel bir klavye kesinlikle alınır.

Bakim Switch sesine kitsunesi yeniden stoka girerse
Kitsune Tekrar stoğa girmez çünkü sınırlı sürümdü. Ön sipariş ile alan aldı. İstersen beyaz veya siyah versiyonu alıp daha sonradan çok istersen harici keycap takabilirsin.

Bakim Switch sesine kitsunesi yeniden stoka girerse

Hocam Switch'i kötü bir wobkey rainy 75 sesine bakın anlarsınız beni
Dediğin Wobkey Rainy75 mekanik bi klavye. Manyetik bi klavye ile benzer bi sese ulaşamazsın.

Kitsune Tekrar stoka girmez çünkü sınırlı sürümdü. Ön sipariş ile alan aldı. İstersen beyaz veya siyah versiyonu alıp daha sonradan çok istersen harici keycap takabilirsin.

Dediğin Wobkey Rainy75 mekanik bir klavye. Manyetik bir klavye ile benzer bir sese ulaşamazsın.

Peki attığım videodakilerde magnetic Switch ve benziyorlar nereden bulabilirim o switchleri

Peki attığım videodakilerde magnetic Switch ve benziyorlar nereden bulabilirim o switchleri

Wraith'de switch satıyolar ama Fun60'a alıp direk taksan bile benzer ses elde edemezsin çünkü taktığın klavyenin kasa ve yalıtım katmanları da işin içinde önemli bir rol oynuyor. Fun60 alacaksan komple modlaman lazım. W60, Wraith'in kendi switchlerini kullanıyor ama muhtemelen gateron'dan modlama bir switchdir. Onun dışında illa switch değiştireceksen de Wraith'de satılan gateronlara bakabilirsin.

Wraith'de switch satıyolar ama Fun60'a alıp direk taksan bile benzer ses elde edemezsin çünkü taktığın klavyenin kasa ve yalıtım katmanları da işin içinde önemli bir rol oynuyor. Fun60 alacaksan komple modlaman lazım. W60, Wraith'in kendi switchlerini kullanıyor ama muhtemelen gateron'dan modlama bir switchdir. Onun dışında illa switch değiştireceksen de Wraith'de satılan gateronlara bakabilirsin.
hocam millet mad60 öneriyor fakat kronikmiş onlar