Çözüm FUN60 Max şarj durumu nasıl öğrenilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siento
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 98
  • Etiketler Etiketler
    max şarj
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siento

Başarılı
Yer
İstanbul
Selamlar,

Sorun başlıkta gördüğünüz gibi klavyenin şarjını öğrenemiyorum. Normalde FN + Space tuşuna basılı tutunca ESC tuşunda klavyenin şarjını gösteren bir renk yanıyor fakat ben yaptığımda nedense olmuyor. Sebebini bilen var mıdır?

- Öncelikle bilgisayarınıza klavyenin doğru şekilde bağlandığından emin olun. Kablosuz bir klavye kullanıyorsanız, alıcının düzgünce takılı olduğuna dikkat edin.

- Klavyenin güncel bir yazılıma sahip olup olmadığını kontrol edin. Klavye ile birlikte gelen yazılım (varsa) üzerinden güncelleme yapın.

- FN + Space tuşlarına aynı anda basıldığında yine de bir ışık yanmıyorsa, klavyenin pili tamamıyla bitmiş olabilir. Klavyeyi tam olarak şarj ettiğinizden emin olun.

- Klavyenin pil seviyesini kontrol edebilmek için bir başka yöntem deneyin. Eğer klavyenin uygulaması varsa, oradan pil durumuna erişim sağlayın.

- Eğer yukarıdaki adımlardan hiçbiri işe yaramazsa, klavyenizin kullanıcı kılavuzuna başvurmanızı öneririm. Klavyenizle ilgili spesifik sorunlar için üretici destek hattına ulaşabilirsiniz.

- Son olarak, klavyenin fiziksel olarak hasar görmediğinden emin olun, bazen iç bileşenlerde bir sorun olabilir.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyin. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Sorunu klavyenin driverini güncelleyerek çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…