25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
FUN60 Max Shine-Through kullanıyorum, yapmam gereken ayarlar var mı? Kalibrasyon var, yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
FUN60 Max Shine-Through kullanıyorum, yapmam gereken ayarlar var mı? Kalibrasyon var, yapmalı mıyım?
FUN60 Max Shine-Through klavyeniz için MonsGeek sürücüsünde yapmanız gereken ayarları aşağıda adım adım bulabilirsiniz:

1. Sürücüyü İndirin ve Kurun:
- MonsGeek'in resmi web sitesinden en son sürücüyü indirin.
- Ardından, sürücüyü bilgisayarınıza kurun ve klavyenizi bağlayın.

2. Yazılımı Açın:
- Sürücüyü kurduktan sonra yazılımı açın.

3. Klavyeyi Tanıyın:
- Klavyenizin yazılımla doğru bir şekilde tanındığından emin olun. Eğer tanınmıyorsa, bağlantıyı kontrol edin.

4. Ayarları Gözden Geçirin:
- Aydınlatma Ayarları: Klavyenin RGB aydınlatma seçeneklerini kişiselleştirin.
- Farklı profiller oluşturmak için "Aydınlatma" bölümünü inceleyin.
- Tuş Atama: İstediğiniz tuşları özelleştirin.
- "Tuş Atama" bölümünden tuşlarınızı dilediğiniz gibi düzenleyin.

5. Kalibrasyon Yapın:
- Kalibrasyon ayarlarını inceleyin. Eğer klavyenizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız veya aydınlatma renkleri tutarsızsa kalibrasyonu yapmanızı öneririm.
- Genellikle, kalibrasyon seçenekleri "Ayarlar" veya "Aydınlatma" sekmesinde bulunur.

6. Anahtar Yüzeyleri Yapılandırın:
- Eğer klavyenizde özel anahtar yüzeyleri varsa, bu özellikleri de yazılım üzerinden ayarlayabilirsiniz.

7. Kayıt ve Uygulama:
- Tüm ayarları yaptıktan sonra, yaptığınız değişiklikleri kaydedin ve uygulayın.

8. Profil Oluşturma:
- Farklı kullanım senaryoları için farklı profiller oluşturmayı düşünebilirsiniz. Oyun, iş, genel kullanım gibi farklı senaryolar için ayarlarınızı kaydedin.

Bu adımlarla FUN60 Max Shine-Through klavyenizin MonsGeek sürücüsünde gereken ayarları yapabilirsiniz.