Detaylar
Kim cevapladı?Böyle bir adam en berbat adalet sistemi olan yerde bile insan içine çıkartılmazdı. Kendisi ve sevgilisi dibine kadar laik takılırken, diğer insanları şeriat rejimine sürüklemeye çalışıyor. Evet başarısız oluyor ancak istediğini huzuru kaçırarak alıyor. Ben bir gün salarlar da karşıma çıkarsa diye çok korkuyorum, devamını getirmeyeceğim.
- Makaleler
- 8
Şu haberin verdiği full enerjiyle sabah 9 sınavını öyle bir fulliyeceğime eminim.
Fulleyemesem yine de mutlu gezerim gün boyu.
Ama gaz almak için yapıyorlar ne yazık ki. Sistemin samimiyetine inanmıyorum.
Fulleyemesem yine de mutlu gezerim gün boyu.
Ama gaz almak için yapıyorlar ne yazık ki. Sistemin samimiyetine inanmıyorum.
emilbreivik
Uzman
Atatürk'e demediğini bırakmıyor, o zaman hiçbir şey yapılmıyor hakkında. Ama cumhurbaşkanına en ufak ithamda gözaltı, tutuklanma.
Yine de haklı gözaltı.
Yine de haklı gözaltı.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Hiçbir tarafta saygınlığı kalmadı, kendi adamları bile köpek çekip meyve suyu etti ya ona patır kütür yarıldım. Kafaları yedi artık o bir hasta, psikolojisi iyi değil tedavi edilmeli. Ülkede her kesimden dalga geçiliyorsa insanda kafa kalmaz.
Çok mutluyum. Umarım CB'ye hakaret suçu bir işe yarar.
- Makaleler
- 1
Bu adam kim bilmiyorum ama neredeyse tüm sosyal medyada karşıma çıkıyor, profiline baktım Atatürk'e sabah akşam hakaret ediyor. İyi olmuş.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Oooooh bu saatte keyfim yerine geldi az. Millet buna tasma takıp istediğini söyletiyordu. Ah ah, neler neler söylerim de, neyse. Ama bir şey olmaz bu Pitbull'a.
RockyHighway79
Üstün
Sıra gelmeyecek sandı. Sıra geldi
.
.Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-