Cicense35

Çalışkan
Yakın bir zamanda hayatıma düzen vermeye başlamak istiyorum ve yaklaşık 2-3 aydır Furkan Gönenç adında bir YouTube kanalıyla ilgileniyorum. Söyledikleri beni bayağı etkiliyor. Yakın zamanda bir topluluğu olduğunu keşfettim. Ancak adamı iyice tanımak istiyorum doğrusu. Hakkında çekilen fazla bir makale ve video yok ama ciddiye alınacak bir abone kitlesi de mevcut. Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz, anlattıkları etkili olabilir mi?

Etkili olan ve yardımı dokunan videoları var ama bazı düşünceleri aşırı kıt ve sığ. "erkeklik" ve "maskülenlik" kelimeleri ile kafayı bozan ve bunu yanlış anlamış bir insan, yine de sana faydası dokunacak bir sürü videosu olduğuna eminim. Sadece her videosunu çok ciddiye almamak gerek. Kanalı ilk açıldığından beri takip ediyorum ve gözümün önünde egoistleşti.

Etkili olan ve yardımı dokunan videoları var ama bazı düşünceleri aşırı kıt ve sığ. "erkeklik" ve "maskülenlik" kelimeleri ile kafayı bozan ve bunu yanlış anlamış bir insan, yine de sana faydası dokunacak bir sürü videosu olduğuna eminim. Sadece her videosunu çok ciddiye almamak gerek. Kanalı ilk açıldığından beri takip ediyorum ve gözümün önünde egoistleşti.

Onun öneripte hayatına kattığın bir şey var mı? Ekstra olarak sence gerçekten insanları 2 3 ay içerisinde değiştirir mi?

Onun öneripte hayatına kattığın bir şey var mı? Ekstra olarak sence gerçekten insanları 2 3 ay içerisinde değiştirir mi?

Düşünce yapını seni etkileyecek miktarda değiştirebilir, evet. Ve onun önerisi sonrası hayatıma katmamın yararıma olacağı ancak henüz katmadığım şeyler var, dolayısıyla bu sorunun da cevabının evet olması gerekirdi.

Yakın bir zamanda hayatıma düzen vermeye başlamak istiyorum ve yaklaşık 2-3 aydır Furkan gönenç adında bir YouTube kanalıyla ilgileniyorum. Söyledikleri beni bayağı etkiliyor. Yakın zamanda bir topluluğu olduğunu keşfettim. Ancak adamı iyice tanımak istiyorum doğrusu. Hakkında çekilen fazla bir makale ve video yok ama ciddiye alınacak bir abone kitlesi de mevcut. Bu kişi hakkında ne düşünüyorsunuz, anlattıkları etkili olabilir mi?

Tarzımı (saç kıyafet vs) düzgünleştirip bana öz güven kazandırıp berbat arkadaş ortamlarından kurtulup sevdiğim kıza açılmamı sağlayan adam gibi adam diyorum anlattıkları etkili olma ihtimali aşırı yüksek kişiden kişiye değişir tabii hayatımı düzgünleştirdi kendisi.

Tarzımı (saç kıyafet vs) düzgünleştirip bana öz güven kazandırıp berbat arkadaş ortamlarından kurtulup sevdiğim kıza açılmamı sağlayan adam gibi adam diyorum anlattıkları etkili olma ihtimali aşırı yüksek kişiden kişiye değişir tabii hayatımı düzgünleştirdi kendisi.

Ne mutlu bana desenize. Toplululuğunda mısınız? Ne zamandır izliyorsunuz? Gerçekten hayatınızı değiştirdi mi? Şu anda mutlu musunuz?

Ne mutlu bana desenize. Toplululuğunda mısınız? Ne zamandır izliyorsunuz? Gerçekten hayatınızı değiştirdi mi? Şu anda mutlu musunuz?

Topluluğundayım yaklaşık 1 yıldır izliyorum hayatım cidden değişti (tabii bu size bağlı yani her videosunu izlemek yerine sizin sorunlarınızın nasıl çözüldüğünü anlatan videolarını izle çoğunlukla) özellikle sloganı "en kötü anında bile en iyi hamleni yap" sözü aşırı işime yaradı zamanında bunu aklınızdan çıkarmayın şu an sevdiğim kız ile mutluyum :D