Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilkeryuksel

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam,
Bugün Recep Hoca'nın FurMark testi videosunu izlerken ekran kartımı ( RTX 2080 Super) test etmek istedim.
Test aşamasında 10dk boyunca gözlemlediğim fan değerlerinde gariplik hissettim.

1726253310901.webp

Bu iki fan hızları birbiriyle eş değil... Sizler test ettiğinizde fan değerleriniz nasıl görünüyor?
Bu bir problem mi sormak danışmak istedim.

Ayrıca çift monitör kullanıyorum ve birisi 1440p diğeri 1080p çözünürlüğe sahip. Ben ikinci monitörümde (1440p) testi yaptırmak istiyorum ama bunu başaramadım. Ne yapmam lazım?

Teşekkürler.

Fan değerlerinin eşit olmaması bir problem değildir ki sizde aradaki fark da dikkate alınmayacak kadar az.

Ben ikinci monitörümde (1440p) testi yaptırmak istiyorum ama bunu başaramadım. Ne yapmam lazım?
Mevcut monitörde de 1440p yapabilmeniz lazım ama olmazsa ikinci monitörü görüntü ayarları altından ana monitör olarak seçin.

Çözüm
Fan değerlerinin eşit olmaması bir problem değildir ki sizde aradaki fark da dikkate alınmayacak kadar az.

İçimi rahatlattınız 🙏

Mevcut monitörde de 1440p yapabilmeniz lazım ama olmazsa ikinci monitörü görüntü ayarları altından ana monitör olarak seçin.

Mevcut monitorde 1440p secenegi aktif olmuyor. Bahsettiğiniz şekilde ana monitör olarak seç dediğimde oluyor ancak. Teşekkür ederim.