2. el bir 1650 Super alacağım, satıcı bana şunu söyledi: 13 dakika FurMark testinin sonunda kart 100 dereceyi görüp sistem kapanıyormuş. Gigabyte garanti sorgu sayfasından garanti sorgulattım, kartın garantisi 2020 Ocak ayında başlamış. Satıcının dediğine göre kart az kullanılmış ve içinin hiç açılmadığını söyledi. Güvenlik bandrolü yok, kötü gözüktüğü için söktüğünü söyledi.
Tüm bu durumlar normal mi? PG yapıyor satıcı, yorumlarınıza göre PG ile alacağım.
Sahibinden bakmayın aşırı saçma sapan fiyat koyuyorlar bu birkaç aydır. Letgo'da ne sattığını bilmeyen ve Facebook'da ne sattığını bilenler daha uygun olmaya başladı.
Sahibinden bakmayın aşırı saçma sapan fiyat koyuyorlar bu birkaç aydır. Letgo'da ne sattığını bilmeyen ve Facebook'da ne sattığını bilenler daha uygun olmaya başladı.
Facebook'ta birkaç gruba baktım; 1650S için 4000-5000 TL istiyorlar. Orası başka bir dünya.
@Lorien, hocam attığınız ASUS RX580 nasıl? O arkadaşla farklı ilçelerdeyiz ama benim ilçeme 2 gün sonra gelecekmiş, denemeden elden alabilirim gibi. Furmark videosu atacak.
Hayır VRAM çok önemli değil. Senede en fazla 3 ay Valorant vs. oynayacağım sadece.
Facebook'ta birkaç gruba baktım; 1650S için 4000-5.000 TL istiyorlar. Orası başka bir dünya.
@Lorien, hocam attığınız ASUS RX580 nasıl? O arkadaşla farklı ilçelerdeyiz ama benim ilçeme 2 gün sonra gelecekmiş, denemeden elden alabilirim gibi. FurMark videosu atacak.