Furycube batarya olarak daha iyi. Ancak kablolu kullanacaksaniz bu sizi baglamaz. İki klavye de oldukça kaliteli.
Hocam iki üründen bağımsız F75S ya da F75 Pro'nun F75 Ultra'dan kalite olarak fazla farkı olduğunu düşünüyor musunuz? Bir de sizi yakalamışken IF99 ve Galaxy 100 hakkında kısaca yorumunuzu alabilir miyim?

@glorfindel, F75 Pro ve Ultra arasindaki fiyat farkına bence değer. Ultra daha kaliteli. IF99 plastik, ancak kaliteli bir klavye. Gateron Zero öneririm switch olarak. Galaxy100 alüminyum, ama tam boy şart değil ise ikisinden daha iyi tercihler var.
Aslında 4500 civarı bütçe ile klavye arayışına çıktım fakat sonrasında bütçeyi bir düşürdüm bir arttırdım fakat klavyeme karar veremedim. Size söylediğim klavyeler en çok üstünde durduklarım oldu. Sizden bana bir klavye önermenizi istesem hangisi en iyisi dersiniz? Klavyenin boyutuyla alakalı bir kısıtlamam yok her türlü klavyede rahat ettim şimdiye kadar. Günlük kullanım için de oyun için de kullanacağım. Sadece daktilo gibi olmaması daha iyi olur.

@Toby Fox

Son düzenleme: