sabri

Başarılı
Bu iki klavye arasında 1.000 TL'lik bir fiyat farkı söz konusu, aslında ben Furycube E68 alacaktım ama F75S biraz daha büyük ve tasarımı daha hoşuma gitti.

Diğer postlarda Furycube F75 Ultra'yı öneren çok kişi gördüm fakat Furycube F75S hakkında pek bir şey söylenmemiş, sizce almaya değer mi? Teknik detaylara pek hakim değilim, hem oyun oynayan hem de yazı yazmakla çok vakit geçiren birisiyim. E68 ile F75S arasında kaldım.

Son düzenleme:
Bu iki klavye arasında 1.000 TL'lik bir fiyat farkı söz konusu, aslında ben Furycube E68 alacaktım ama F75S biraz daha büyük ve tasarımı daha hoşuma gitti.

Diğer postlarda Furycube F75 Ultra'yı öneren çok kişi gördüm fakat Furycube F75S hakkında pek bir şey söylenmemiş, sizce almaya değer mi? Teknik detaylara pek hakim değilim, hem oyun oynayan hem de yazı yazmakla çok vakit geçiren birisiyim. E68 ile F75S arasında kaldım.

Fark etmez, 75S alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim F75 Ultra kullanıyorum. Aşırı derecede de memnunum. Ben de F75S'deki ışıklandırma ve ses tekerleği için ikilemde kalmıştım. Ancak arkadaşım Switch ve gasketleri nedeni ile F75 Ultra önerdi. 4 5 ay kadar oldu. Halen daha herhangi bir sorun çıkmadı ben 5.000 TL'den almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.000 TL'yi hak edecek fark var aralarında F75 Ultra alabilirsin ama F75s de kötü değil.
F75 Ultraya bütçem yetmiyor maalesef. E68 ya da F75S alabilirim. E68 almak yerine F75S için bütçeyi zorlamaya değer mi diye açtım aslında konuyu. Ultra'ya param yetse gözüm kapalı alırdım ☹️
Kendim F75 Ultra kullanıyorum. Aşırı derecede de memnunum. Ben de F75S'deki ışıklandırma ve ses tekerleği için ikilemde kalmıştım. Ancak arkadaşım Switch ve gasketleri nedeni ile F75 Ultra önerdi. 4 5 ay kadar oldu. Halen daha herhangi bir sorun çıkmadı ben 5.000 TL'den almıştım.
Eski konularda da Ultra'nın çok önerildiğini gördüm fakat zamlanmış o yüzden beni aşıyor. E68 deki siyah turuncu tasarımı çok sevmedim ayrıca F1-12 tuşları ve ses tekerleği olmamasından da dolayı F75S gözüme biraz daha güzel geldi ama bilemedim. Siz iyi fiyattan almışsınız hocam, güle güle kullanın. Ben sanırım 75S alacağım umarım pişman olmam.

Eski konularda da Ultra'nın çok önerildiğini gördüm fakat zamlanmış o yüzden beni aşıyor. E68'deki siyah turuncu tasarımı çok sevmedim ayrıca F1-12 tuşları ve ses tekerleği olmamasından da dolayı F75S gözüme biraz daha güzel geldi ama bilemedim. Siz iyi fiyattan almışsınız hocam, güle güle kullanın. Ben sanırım 75S alacağım umarım pişman olmam.

Ürün kalitesi aynı sizi üzeceğini hiç düşünmüyorum.

F75 Ultranın diğerlerinden farkı FR4 plate, 220 mesh kaplama, ball-catch mekanizması ile fark yaratıyor. Bunlar senin için önemli değilse diğeri ile arasında bir fark yok.
Anladım hocam. O zaman E68 yerine bunu almak daha mantıklı gibi. Switch olarak nasıl sizce? Ultra modelinde Kailh Jizic varken S modelinde HMX Citrus Grape var mış.

Klavyelerdeki teknik özelliklere hakim değilim, bütçede alabileceğim en iyisini almak istiyorum.

Anladım hocam. O zaman E68 yerine bunu almak daha mantıklı gibi. Switch olarak nasıl sizce? Ultra modelinde Kailh Jizic varken S modelinde HMX Citrus Grape var mış.

Klavyelerdeki teknik özelliklere hakim değilim, bütçede alabileceğim en iyisini almak istiyorum.
Her switchin kendine ait bir karakteri var basım, his, ses gibi. Teknik olarak zaten ikisi de 1K Hz polling rate veriyor bu da hepimize yeter. Bütçene uygun olanı alabilirsin.

F75S'in stoğunun kalmadığını söylediler bu yüzden konuyu hortlatıyorum. Bu iki klavyeyi bulabildim diğer bulabildiklerim ya çok küçük ya da stokta yok. En en fazla zorlayabileceğim 5500 TL yardımcı olursanız çok sevinirim.

@michaelscofield @21312 @johan liebert Hocalarım etiketle rahatsız ettiysem kusura bakmayın fakat sizi klavye konularında hep gördüğüm için fikir verebilirsiniz diye düşünüyorum şimdiden sağ olun.

Son düzenleme: