Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Hocam F1-12 tuşları olsun istiyorum bu klavyeyi gördüm başka konuda da önermiştiniz ama benim için fazla küçük. O yüzden %75 tercih ediyorum.
Hocam F1-12 tuşları olsun istiyorum bu klavyeyi gördüm başka konuda da önermiştiniz ama benim için fazla küçük. O yüzden %75 tercih ediyorum.
VARMILO Minilo75 HE Siyah Mekanik Gaming Klavye
Minilo75 HE, aklınıza gelebilecek en karmaşık manevraları bile sinir sisteminizin bir uzantısı gibi sorunsuz ve zahmetsizce halledebilir.
Buna bakabilirsin.
Bu güzelmiş fakat tek olumsuz yanı kablosuz bağlantı seçeneği yok ama yine de bunu da düşünebilirim :/ peki benim attığım AKKO ve MCHOSE modelleri kötü mü hocam?![]()
VARMILO Minilo75 HE Siyah Mekanik Gaming Klavye
Minilo75 HE, aklınıza gelebilecek en karmaşık manevraları bile sinir sisteminizin bir uzantısı gibi sorunsuz ve zahmetsizce halledebilir.www.gaming.gen.tr
Buna bakabilirsin.
Bu güzelmiş fakat tek olumsuz yanı kablosuz bağlantı seçeneği yok ama yine de bunu da düşünebilirim :/ peki benim attığım Akko ve MCHOSE modelleri kötü mü hocam?
İkisi de alınır, güzel ürünler. Furycube F75s de bakabilirsin.
Onun altın rengini alacaktım fakat sadece mor rengi kaldığını ve stoğun da uzun bir süre boyunca yenilenmeyeceğini söylediler. Sanırım AKKO MONSGEEK M1 V5-SP olanı tercih edeceğim. Yardımınız için çok teşekkürler.İkisi de alınır, güzel ürünler. Furycube F75s de bakabilirsin.
Yine de önerisi olan başka arkadaşlar varsa konuyu hortlatmaktan çekinmeyin.
F75S'in stoğunun kalmadığını söylediler bu yüzden konuyu hortlatıyorum. Bu iki klavyeyi bulabildim diğer bulabildiklerim ya çok küçük ya da stokta yok. En en fazla zorlayabileceğim 5500 TL yardımcı olursanız çok sevinirim.
En sonunda canıma tak etti ve F75 Ultra'yı satın aldım. Dandik kablosu kopuk Excalibur klavyemden böyle bir klavyeye geçiş yapmak nasıl olacak çok merak ediyorum.
@Yasin Alemdağ Artık ben de sizdenim hocam
@Yasin Alemdağ Artık ben de sizdenim hocam
Çok güzel tercih bende Uzay grisini almıştım klavyeyi eline alınca hissediyorsun kaliteyi.En sonunda canıma tak etti ve F75 Ultra'yı satın aldım. Dandik kablosu kopuk Excalibur klavyemden böyle bir klavyeye geçiş yapmak nasıl olacak çok merak ediyorum.
@Yasin Alemdağ Artık ben de sizdenim hocam![]()
Yasin Alemdağ
Yetkin
En sonunda canıma tak etti ve F75 Ultra'yı satın aldım. Dandik kablosu kopuk Excalibur klavyemden böyle bir klavyeye geçiş yapmak nasıl olacak çok merak ediyorum.
@Yasin Alemdağ Artık ben de sizdenim hocam![]()
Hocam endişen olmasın klavye gerçekten çok güzel. Sesi hissiyatı malzeme kalitesi çok güzel. Chilkey ND75'in mini ekranı beni çok cezbetti ben klavyeyi aldıktan sonra gördüm. Eğer daha önce görseydim onu alacaktım. Hatta size de teklif etmek aklımdan geçmedi değil