Hocam endişen olmasın klavye gerçekten çok güzel. Sesi hissiyatı malzeme kalitesi çok güzel. Chilkey ND75'in mini ekranı beni çok cezbetti ben klavyeyi aldıktan sonra gördüm. Eğer daha önce görseydim onu alacaktım. Hatta size de teklif etmek aklımdan geçmedi değil :D.
Hocam klavye elime ulaştı fakat şöyle bir sorunum var ki dongle ile bağlasam kablolu bağlasam da ne VIA kullanabiliyorum ne de Furycube yazılımı klavyeyi görüyor. Anakartımda bluetooth yok. Yazılımın görmesi için ekstra bir şey mi yapmak gerekiyor? Switch'i on yaptım, FN + 4 yaptım ve klavye çalıştı gayet sorunsuz fakat yazılımı bir türlü bağlayamadım. Driver'ı da buradan indirdim farklı sitelerden değil. https://www.furycube.com/pages/drivers

Hocam klavye elime ulaştı fakat şöyle bir sorunum var ki dongle ile bağlasam kablolu bağlasam da ne VIA kullanabiliyorum ne de Furycube yazılımı klavyeyi görüyor. Anakartımda bluetooth yok. Yazılımın görmesi için ekstra bir şey mi yapmak gerekiyor? Switch'i on yaptım, FN + 4 yaptım ve klavye çalıştı gayet sorunsuz fakat yazılımı bir türlü bağlayamadım. Driver'ı da buradan indirdim farklı sitelerden değil. https://www.furycube.com/pages/drivers
VIA yüklü gelmişse kendi yazılımı görmez. Onun için flash atman gerekiyor.

VIA yüklü gelmişse kendi yazılımı görmez. Onun için flash atman gerekiyor.
Driver update yaptım sonra klavye açılmadı bi süre FN + Esc basılı tutup resetledim falan sonra baktım düzelmiş pek anlamadım ne oldu ama şu an sorunsuz çalışıyor yazılım da VIA da algılıyor.

Kargo da 2 gün içerisinde geldi. Gerçekten inanılmaz bir klavye yazı yazdıkça yazma isteğim geliyor. Malzeme kalitesi mükemmel. Bataryası ne kadar gidecek tek merak ettiğim şey o. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Kargo da 2 gün içerisinde geldi. Gerçekten inanılmaz bir klavye yazı yazdıkça yazma isteğim geliyor. Malzeme kalitesi mükemmel. Bataryası ne kadar gidecek tek merak ettiğim şey o. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Batarya RGB açık kullansan bile çok gider. Hayırlı olsun güzel seçim.

Pek inceleme yapmaktan anlamam ama sonradan bu konuya bakacak arkadaşlar için kutu içeriğinin fotoğrafını ekleyeyim. Klavye baya ağır. Ben uzay grisini tercih ettim.

Dosya Ekleri

• IMG_0401.webp
    IMG_0401.webp
    381,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_0400.webp
    IMG_0400.webp
    426 KB · Görüntüleme: 68
Hocam nasıl klavye? Şu an halen memnun musunuz? Ben de ATK RS7 ile F75 Ultra arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör: