Faresini almanızı pek tavsiye etmem, farelerde yakındığım şeylerin çoğu var fakat MCU ve Sensör kalitesi olarak gayet iyidir. Eğer dış görünüşe aldanmıyorsanız ve yazılımı çok önemsemiyorsanız alınabilir.

Bana hiç güven vermedi.
  • Site daha yenil açılmış, ayda 400 kişi giriyor:

1727869143269.webp

• Sitedeki ürün incelemeleri sahte gibi:

1727869217600.webp

• Ürünlerden memnun olmayan kimse yok. Hatta her gün bir yorum gelmiş:

1727869363338.webp

• Hepsini geçtim, neden Kingston'un alt markasını kullanır bir firma?

Bana hiç güven vermedi.
Kingston ile bir alakası yok hocam.

Kingston, Fury kullanıyor, bahsi geçen şirketin ismi ise Furylevel.

1727869991443.webp

Fury kelimesinin birden çok anlamı var, öfke seviyesi gibi bir çeviri yapılabilir markanın isminden.

Bana hiç güven vermedi.

Evet, domain yeni kayıt edilmiş görünüyor, bunun sebebi ise sitenin yeni kurulması.

1727870172493.webp

Çünkü bahsi geçen firmanın YouTube hesabının kayıt tarihi 2013.

Yorumlarda bir problem göremedim açıkçası, kötü yorumları siliyor olabilirler, ona bir şey diyemem.

Asla yanlış anlamayın, ben şu an herhangi bir firmayı savunmuyorum, sadece yorum yapıyorum.

Bunun dışında, kendileri Trendyol gibi yerlerde de hesaplara sahip, aracı bir şirket olur en azından güven sağlanmadıysa.

Site daha yenil açılmış, ayda 400 kişi giriyor:
Evet Recep hocam çünkü önceden tr*ndy*l gibi yerlerde satıyordu, şimdilerde site üzerinden satmaya başladı. Çoğu kişinin saygısını toplamayı başarmıştır herkesin istediği gibi üretmesi yüzünden.

Hepsini geçtim, neden Kingston'un alt markasını kullanır bir firma?
İkisinin arasında bir bağ yok, Fury genel bir kavram marka ismi değil sonuç olarak. Bu mantıkta soyismi aynı olan kişilerin hepsinin kan bağı var. Burada savunmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Dolandırıcı bir marka değildir kendileri, eğer hiç güvenmiyorsanız dediğim gibi diğer satış yaptığı sitelerden alabilirsiniz ek garanti için.