Mause için seçtim atıyorum bu modelli çok beğeniyorum buna benzer varsa olur mousepad klavye ve mause alacak büyük olsun kaplasın hızı fark etmez klavyede 75 ve tkl ikiside olur
Seçtiğin değil eline uygun olacak olup olmamasına bak önce. Klavye masa boyu olacaksa Porge 90x40 veya Nyfter 90x40 mantıklı olur.
Klavye olarak Leobog Hi75C Pro öneririm.

Elimin uzunlaması 20 santim enine 9 santim pençe şeklinde tutuyorum kulaklık ne önerirsin
Knk ben SteelSeries Nova 3P aldım, gayet memnunum. GG uygulamasında zaten CS:GO pro preset ayarı adamların sesini tam duymanı netleştiriyor. İstersen Nova 5P ve 7'ye de bakabilirsin, çok güzeldir. Müzik dinlemek de müzik kulaklıkları kadar olmasa da güzeldir

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-06-22 222922.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-22 222922.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 5
Knk ben SteelSeries Nova 3P aldım, gayet memnunum. GG uygulamasında zaten CS:GO pro preset ayarı adamların sesini tam duymanı netleştiriyor. İstersen Nova 5P ve 7'ye de bakabilirsin, çok güzeldir. Müzik dinlemek de müzik kulaklıkları kadar olmasa da güzeldir
Bende zaten nova 5p HyperX Cloud III arasında kaldım

Bende zaten nova 5p HyperX Cloud III arasında kaldım
nova 5p al gitsin bende bakarken hyper ile arasında kaldım nova ztn çok güzel ama bütçeyi kısmak istersen 3p al 5p ile aralarında sadece çok az bir fark var hissedemezsin gibi bişey sadece bir tık iyisi ama ben bu kadar net adamın yerlerini duyduktan sonra steelseries dışı bişey almam

nova 5p al gitsin bende bakarken hyper ile arasında kaldım nova ztn çok güzel ama bütçeyi kısmak istersen 3p al 5p ile aralarında sadece çok az bir fark var hissedemezsin gibi bişey sadece bir tık iyisi ama ben bu kadar net adamın yerlerini duyduktan sonra steelseries dışı bişey almam
Benim için zaten en önemli şey ses gecikmesin adamların sesini net alayım yeter müzik film felan o kadar önemli değil