Futbol oyunları mantıksız

FM'yi çok severim. 24 bile çok iyi bence. Oyun gibi oyun.

O da uzun zamandir ayni oyun iste kayda deger bir gelistirme gelmedi yillardir aksine yapay zeka ve mac motoru daha bile kotuye gitti. FM 25'de Unity motora gecip buyuk bir degisiklik yapacaklardi ellerinde patladi cikaramadilar. 2026'da ne gelecek gorecegiz.

Orda ping kurbanıyız adam yürüye yürüye kaleye gidiyor Bir i pas geçmiyor deliriyor insan

Son zamanlarda her şey birbirine benzemeye başladı.
Bu rastgele transferlerde gerçekçilik aramamak lazım. Oyun bu sonuçta rastgele yapıyorlar bu durumu. FC25 oynamadım, ancak kariyer moduna başlarken bir seçenek olması lazım, o kulübün uzun soluklu herhangi bir Avrupa veya lig başarısı yoksa transferleri daha kısıtlı oluyor.

Eski Fifalarda Alex Hunter modu vardı. O FIFA'nın Prime dönemleridir.

Katılmıyorum, bence fiyatının sonuna kadar değer, Fifa 19 ile FC 25 arasında dağlar kadar fark var, hem grafik olarak hem özellik olarak.

EA, futbol oyunları konusunda tekel olduğu için, maalesef herhangi bir gelişim göremeyeceğiz bu türde.

Başlık haklı olmanız için yeterli zaten. FIFA 18 sonrası 18'in modlu hali.

Adamlar senin hikaye modu oynamanı istemiyor da ondan. Adamlar senin Multiplayer oynamanı, gerçek para harcamanı istiyor.

Adamlar senin hikaye modu oynamanı istemiyor da ondan. Adamlar senin Multiplayer oynamanı, gerçek para harcamanı istiyor.
Onun farkindayim. Maalesef EA kapitalist bir sirket konumunda benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…