Şimdi evde fazladan bir misafir odası var. Yakın zamanda koltuk aldık, eski televizyonu taktık, fazladan bir Android Box vardı onu bağladık falan. Neyse arkadaşlarımı ağırladığımda beraber oynayabileceğimiz, ücretsiz, güncel yamaları internette rahatça bulunabilen ve indirilip kurulabilen, Xbox, PC ya da PS3 üzerinden oynanabilen ve çok da dandik olmayan bir futbol oyunu arıyorum. PES 2013'ü PC'ye kurdum ama güzel bir güncel transfer yaması bulamadım ve kendim değiştirmek de biraz zahmetli geldi. Yardımcı olur musunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Ücretsiz bir şey istemiştim hocam.Bilgisayar kaldırıyorsa Fifa 23 öneririm. Zaten Fifa veya Pes dışında pek alternatifin yok. Futbol dışı da PS3 sahibi olduğunu belirtmişsin, WWE 2K17 kesinlikle öneririm.
Bildiğiniz kaliteli bir 2025 yaması var mı?
PS3 konsolunda Multiman varsa konsol crackli demektir. Ya kendin ya da en yakın konsolcudan oyun yükletebilirsin. Fifa 23 içinse kaşık tutan ablanın olduğu siteye bi bakabilirsin. Ben bu şekil yaptım
Ücretsiz bir şey istemiştim hocam.
Bildiğiniz kaliteli bir 2025 yaması var mı?
Maleseef yamalarla alakalı hiç bilgim yok hocam, ben genelde eFootball25 FC25 gibi oyunların online bölümüyle ilgileniyorum.
Şimdi evde fazladan bir misafir odası var. Yakın zamanda koltuk aldık, eski televizyonu taktık, fazladan bir Android box vardı onu bağladık falan. Neyse arkadaşlarımı ağırladığımda beraber oynayabileceğimiz, ücretsiz, güncel yamaları internette rahatça bulunabilen ve indirilip kurulabilen, Xbox, PC ya da PS3 üzerinden oynanabilen ve çok da dandik olmayan bir futbol oyunu arıyorum. PES 2013'ü PC'ye kurdum ama güzel bir güncel transfer yaması bulamadım ve kendim değiştirmek de biraz zahmetli geldi. Yardımcı olur musunuz?
Pes 2013 Transfer Yaması 2024 İndir - v5 | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk
Pes 2013 Transfer Yaması 2024 Full İndir, 2013 ve next season patch 2024 güncel kadro & transfer sezonunu kapsayan Pes transfer yama.
Bunu kullandın mı ben beğenmiştim.
Bir göz atayım abi.![]()
Pes 2013 Transfer Yaması 2024 İndir - v5 | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk
Pes 2013 Transfer Yaması 2024 Full İndir, 2013 ve next season patch 2024 güncel kadro & transfer sezonunu kapsayan Pes transfer yama.www.oyunindir.vip
Bunu kullandın mı ben beğenmiştim.
Şimdi evde fazladan bir misafir odası var. Yakın zamanda koltuk aldık, eski televizyonu taktık, fazladan bir Android box vardı onu bağladık falan. Neyse arkadaşlarımı ağırladığımda beraber oynayabileceğimiz, ücretsiz, güncel yamaları internette rahatça bulunabilen ve indirilip kurulabilen, Xbox, PC ya da PS3 üzerinden oynanabilen ve çok da dandik olmayan bir futbol oyunu arıyorum. PES 2013'ü PC'ye kurdum ama güzel bir güncel transfer yaması bulamadım ve kendim değiştirmek de biraz zahmetli geldi. Yardımcı olur musunuz?
Çok bir seçenek yok FIFA paralı. Pes öneririm ücretsiz ve güzeldir 400 saatim var PES 2025 de.
Bilmiyorum, çıkalı 5 sene olmamış oyunlarda kaşık tutan abla veya full ile başlayan malum siteye güvenesim gelmiyor.PS3 konsolunda Multiman varsa konsol crackli demektir. Ya kendin ya da en yakın konsolcudan oyun yükletebilirsin. Fifa 23 içinse kaşık tutan ablanın olduğu siteye bi bakabilirsin. Ben bu şekil yaptım![]()
Laptop'da efootball oynanmıyor hocam.Çok bir seçenek yok FIFA paralı. Pes öneririm ücretsiz ve güzeldir 400 saatim var PES 2025 de.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nightography ve Astrography için hangi telefonlara ihtiyacımız var?
- THE KEROXEA