Selim35

Becerikli
Yer
İzmir
Şimdi evde fazladan bir misafir odası var. Yakın zamanda koltuk aldık, eski televizyonu taktık, fazladan bir Android Box vardı onu bağladık falan. Neyse arkadaşlarımı ağırladığımda beraber oynayabileceğimiz, ücretsiz, güncel yamaları internette rahatça bulunabilen ve indirilip kurulabilen, Xbox, PC ya da PS3 üzerinden oynanabilen ve çok da dandik olmayan bir futbol oyunu arıyorum. PES 2013'ü PC'ye kurdum ama güzel bir güncel transfer yaması bulamadım ve kendim değiştirmek de biraz zahmetli geldi. Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayar kaldırıyorsa Fifa 23 öneririm. Zaten Fifa veya Pes dışında pek alternatifin yok. Futbol dışı da PS3 sahibi olduğunu belirtmişsin, WWE 2K17 kesinlikle öneririm.

Şimdi evde fazladan bir misafir odası var. Yakın zamanda koltuk aldık, eski televizyonu taktık, fazladan bir Android box vardı onu bağladık falan. Neyse arkadaşlarımı ağırladığımda beraber oynayabileceğimiz, ücretsiz, güncel yamaları internette rahatça bulunabilen ve indirilip kurulabilen, Xbox, PC ya da PS3 üzerinden oynanabilen ve çok da dandik olmayan bir futbol oyunu arıyorum. PES 2013'ü PC'ye kurdum ama güzel bir güncel transfer yaması bulamadım ve kendim değiştirmek de biraz zahmetli geldi. Yardımcı olur musunuz?

Bunu kullandın mı ben beğenmiştim.

Şimdi evde fazladan bir misafir odası var. Yakın zamanda koltuk aldık, eski televizyonu taktık, fazladan bir Android box vardı onu bağladık falan. Neyse arkadaşlarımı ağırladığımda beraber oynayabileceğimiz, ücretsiz, güncel yamaları internette rahatça bulunabilen ve indirilip kurulabilen, Xbox, PC ya da PS3 üzerinden oynanabilen ve çok da dandik olmayan bir futbol oyunu arıyorum. PES 2013'ü PC'ye kurdum ama güzel bir güncel transfer yaması bulamadım ve kendim değiştirmek de biraz zahmetli geldi. Yardımcı olur musunuz?

Çok bir seçenek yok FIFA paralı. Pes öneririm ücretsiz ve güzeldir 400 saatim var PES 2025 de.

PS3 konsolunda Multiman varsa konsol crackli demektir. Ya kendin ya da en yakın konsolcudan oyun yükletebilirsin. Fifa 23 içinse kaşık tutan ablanın olduğu siteye bi bakabilirsin. Ben bu şekil yaptım 🏴‍☠️
Bilmiyorum, çıkalı 5 sene olmamış oyunlarda kaşık tutan abla veya full ile başlayan malum siteye güvenesim gelmiyor.

Çok bir seçenek yok FIFA paralı. Pes öneririm ücretsiz ve güzeldir 400 saatim var PES 2025 de.
Laptop'da efootball oynanmıyor hocam.