Futbol oyunlarını seviyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    futbol
Eskiden PES serisini düzenli oynardım. 2012 ve 2013'ü çok oynadığımı hatırlıyorum. 2014 çöplüğüyle bıraktım. Son zamanlarda FC26 oynuyorum ama 150 tane mod ve DLSS 5 ile anca adam oluyor. FC27'yi denedim, oynanışı rezalet olduğu için sildim. EA'in Allah belasını versin. Ultimate Team yüzünden bütün oynanış ve kariyer modu sistemi berbat hale gelmiş. Elle tutulur tek güzel bir mekanik yok. Kariyer modunda bile scripting var. Utanç verici.

FIFA 23 oynuyorum ve oynamaya devam edeceğim. Kariyer çok zevkli. FC 26 da çok saçma bir şekilde oynayamıyorum, düzgün çalışsa ona geçeceğim.

Pes ve FIFA'nın birçok oyununu oynamış biri olarak onların kariyeri 1-2 sezondan sonra zevkli gelmiyor. Bu arada online oynamayı sevmiyorum daha çok kariyerciyim ben. FM'de ise 2-3 oyununda toplam 1400 küsur saatim var. Her türlü daha zevkli hissediyor. Tabii ki bu oyunlar karşılaştırılamaz fakat bana soracak olursanız futbol oyunu dediğiniz şey Football Manager'dir. Özellikle pes serisinin eskisi gibi olmayışı FIFA'yı rakipsiz bıraktı.

FM mantigi futbol oyunu kavraminin zirvesidir benim icin. Ancak FM26 ile bitti o devir. FM08 falan efsane oyunlardi. Sabahlara kadar oynardik, kuzenlerle ortak oyun kurar ayni ligde takimlar alirdik. Defterlere taktik cizer, transfer doneminde muhasebeci gibi not tutardik. Alt yapidan ya da genc yasta cok ucuza Guney Amerika - Balkanlar ya da Iskandinav ulkelerinden transfer ettigimiz evlatlarin kariyer yolculuklarina, hayat hikayelerine ortak olurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…