Sevdiğim yok ama Beknaz Almazbekov'a çok potansiyelli diyorlardı en son. Galatasaray'ın altyapısına transfer olmuştu. Şimdi Ukrayna'ya sürgün yemiş. :D

Hakkında meşhur bir tweet vardı ama bulamadım şimdi.

GOAT.

Lamine Yamal'dan önceki Lamine Yamal.

Deulofeu bir başkadır bizim için bakar bakar Q7 hatırlarım.
Sakatlıklar bitirdi ya, sakatlıktan dolayı 2 yıldır adam akıllı top oynayamıyor.

Adama Traore, Bojan Krkic, Paulo Dybala.
Hepsi de süper potansiyelli.

Sevdiğim yok ama Beknaz Almazbekov'a çok potansiyelli diyorlardı en son. Galatasaray'ın altyapısına transfer olmuştu. Şimdi Ukrayna'ya sürgün yemiş. :D

Hakkında meşhur bir tweet vardı ama bulamadım şimdi.
1757843379047.webp

GS altyapısındaydı fakat Akman'ın 7 ceddine altyapıda yer açılsın diye sözleşme yenilemediler, Kosova ligine gitti, oradan da ismini hatırlamadığım Ukrayna liginde düşmeme mücadelesi veren bir takıma gitmişti. 20 yaşında henüz, bence hiçbir şey için geç değil, Ukrayna'da biraz daha üst sıralara oynayan bir takıma gitse belki Avrupa'nın büyük liglerine belki yeniden Galatasaray'a kapı açılır ama hayırlısı.

Saç tıraşını bir dönem yaptırmak istiyordum, ne topçuydu ya. Onun dışında şu an aklıma geldi, Douglas Costa da sayılabilir. Bayern, juve gördü ancak potansiyelini gerçekleştiremedi.
Para için ABD'ye gitti, bi ara Samsunspor diyorlardı, ligimizde izlemek zevk verirdi.