GX30 büyük ihtimalle H2002p daha gelişmiş versiyonu, H2002u Pro ise kullandım. Farklılıklarını da belirttim.
Şu an ise ATK kablosuz kulaklığını kullanıyorum. Ses olarak iyi olsa da sol kulaklıkta bazen hareket edince aksanın tıkırdılarını duymak ve rahat 1 ay kullanım sonrası sanki kulağı tutan kısımların eskiye göre sıkmaması. Bu kötü değil bu arada ama malzeme kalitesi çok da iyi hissettirmiyor. Garanti süreci içinde kesin sorun yaratacak gibi bir hava verdi. Bir de gereksiz ağır.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hatta şu an kurcalarken fark ettim. Üst kısmı çatlamış. Gözle fark edilmiyordu ama elleyince çatlakları gördüm. Garantiye yollama vaktim geldi gibi duruyor. Alalı 1.5 ay falan oldu herhalde.
Gerçi ben ₺2500 almıştım. Açıkçası fiyatları çok hızlı şişiriyorlar. Tez zamanda bunlara rakip şart.
Ben yerinizde olsam H2002u Pro alır geçerdim. Ben ₺2800 ATK vermem açıkçası.