Bütçe
1500
4 yıldır CH321 kullanıyordum, çok memnun olduğum sevdiğim bir kulaklıktı. Mikrofonu kulaklık tellerinin kabloyu ezmesi yüzünden bozuldu. Şu an kulaklığa ihtiyacım var. Üretimi olsaydı yine alırdım ama sanırım artık yok.
FUXI-H7 düşünüyorum, alınır mı? Bütçem muhtemelen maksimum FUXI-H7 parası veya biraz üstü çıkar. Yanlışlıkla FUXI-H3 yazmışım başlığı değiştirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havit H3 ve H7 çok fazla sorun yaşayanlar var. Bu fiyat aralığına kablosuz almanızı önermem.

Bağlantıda konuda önerilen H2002P, Machenike GX30 veya H2002U PRO modellerinden birini alabilirsiniz.

Machenike GX30 kullanmadım. Ama diğer iki kulaklığı kullandım. Fiyatlarına göre gayet iyiler. H2002U PRO mikrofonu çıkartılıp takılıyor, kablosu ve kafa kısmı daha rahat, ayrıca harici sürücü vb. ile uğraşmıyorsun Windows update otomatik sürücüsünü yüklüyor. Fiyat o civara çıkabiliyorsan öneririm.

Havit H3 ve H7 çok fazla sorun yaşayanlar var. Bu fiyat aralığına kablosuz almanızı önermem.

Bağlantıda konuda önerilen H2002p, machenike GX30 veya H2002u Pro modellerinden birini alabilirsiniz.

Machenike GX30 kullanmadım. Ama diğer iki kulaklığı kullandım. Fiyatlarına göre gayet iyiler. H2002u Pro mikrofonu çıkartılıp takılıyor, kablosu ve kafa kısmı daha rahat, ayrıca harici sürücü vb. ile uğraşmıyorsun Windows Update otomatik sürücüsünü yüklüyor. Fiyat o civara çıkabiliyorsan öneririm.

Günaydın hocam teşekkürler önerileriniz için. Bütçemi dediğiniz gibi bu fiyat bandında kulaklık olmadığı ve o iki kulaklıkta da çok sorun olduğunu söyleyen olduğu için 2000-2500 civarına zorlayacağım. Önerdiğiniz iki kulaklık da çok hoşuma gitti zaten fiyatları da yakın tam. Muhtemelen 2500'e kadar da önerdiğiniz kulaklıklar dışında çok kulaklık yok. Razer, Cloud 3 falan beni çok çeken kulaklıklar değiller. Bu iki kulaklık arasından hangisini almamı önerirsiniz? GX30 mesela ilk defa duydum aynı şekilde H2002U modelini de.

GX30 büyük ihtimalle H2002P daha gelişmiş versiyonu, H2002U PRO ise kullandım. Farklılıklarını da belirttim.

Şu an ise ATK kablosuz kulaklığını kullanıyorum. Ses olarak iyi olsa da sol kulaklıkta bazen hareket edince aksanın tıkırdılarını duymak ve rahat 1 ay kullanım sonrası sanki kulağı tutan kısımların eskiye göre sıkmaması. Bu kötü değil bu arada ama malzeme kalitesi çok da iyi hissettirmiyor. Garanti süreci içinde kesin sorun yaratacak gibi bir hava verdi. Bir de gereksiz ağır.

Hatta şu an kurcalarken fark ettim. Üst kısmı çatlamış. Gözle fark edilmiyordu ama elleyince çatlakları gördüm. Garantiye yollama vaktim geldi gibi duruyor. Alalı 1.5 ay falan oldu herhalde.

Gerçi ben ₺2500 almıştım. Açıkcası fiyatları çok hızlı şişiriyorlar. Tez zamanda bunlara rakip şart.

Ben yerinizde olsam H2002U PRO alır geçerdim. Ben ₺2800 ATK vermem açıkcası.

Son düzenleme:
GX30 büyük ihtimalle H2002p daha gelişmiş versiyonu, H2002u Pro ise kullandım. Farklılıklarını da belirttim.

Şu an ise ATK kablosuz kulaklığını kullanıyorum. Ses olarak iyi olsa da sol kulaklıkta bazen hareket edince aksanın tıkırdılarını duymak ve rahat 1 ay kullanım sonrası sanki kulağı tutan kısımların eskiye göre sıkmaması. Bu kötü değil bu arada ama malzeme kalitesi çok da iyi hissettirmiyor. Garanti süreci içinde kesin sorun yaratacak gibi bir hava verdi. Bir de gereksiz ağır.

Hatta şu an kurcalarken fark ettim. Üst kısmı çatlamış. Gözle fark edilmiyordu ama elleyince çatlakları gördüm. Garantiye yollama vaktim geldi gibi duruyor. Alalı 1.5 ay falan oldu herhalde.

Gerçi ben ₺2500 almıştım. Açıkçası fiyatları çok hızlı şişiriyorlar. Tez zamanda bunlara rakip şart.

Ben yerinizde olsam H2002u Pro alır geçerdim. Ben ₺2800 ATK vermem açıkçası.

ATK ile deneyiminizi paylaşmanız da güzel oldu hocam bir arkadaşım önermişti tam üzerine geldi. Yakın zamanda H2002U Pro modelini sipariş edeceğim muhtemelen teşekkürler.

Ürünü daha almadıysanız GX markasının kablosuz ürünü de var. Belki bu da tercih edilebilir.

Pek bir şey bulamadım. Ama firmaya sorun, üst kısmı sert plastik değilse benim ATK Mercury yaşadığım sorunu yaşamazsınız. Bu sert plastikler en ufak esnemede böyle çatlıyor çünkü. En azından dandik plastikler esnemelerde falan saçmalamıyor.

Ürünü daha almadıysanız gx markasının kablosuz ürünü de var. Belki bu da tercih edilebilir.

Pek bir şey bulamadım. Ama firmaya sorun, üst kısmı sert plastik değilse benim ATK mercury yaşadığım sorunu yaşamazsınız. Bu sert plastikler en ufak esnemede böyle çatlıyor çünkü. En azından dandik plastikler esnemelerde falan saçmalamıyor.

Hocam bu ürünü attığınız iyi oldu Pro modelini gördüm YouTube videosunda pahalıdır diye bakmadım galiba bunu alacağım. O dediğiniz sorunu da ben direkt Corsair HS35 eski kulaklığımdan tecrübe ettim ortadan ikiye kırıldı arkadaşım bir üst modelini aldı zamanında o da aynı şekilde kırıldı. Bunun hem tri-mode olması hem fiyatı böyle tam benim alacağım bütçenin sınırında falan umarım indirimi gitmez sizce hangisini almalıyım Pro modeli daha iyi midir acaba HS2002U Pro modelinden?

Şuan bi aradım ama mesai saatleri dışındalarmış mail atıcam bugün dönüş olur umarım gün içinde arayamam.

Özellik olarak daha iyi duruyor. Açıkcası kablosuzda sorun yaşarsanız kablolu da kullanılabiliyor. Yanlışım yoksa H2002P çip de CM108B yani GX30 H2002P en büyük farkı malzeme kalitesi ve tasarımı. Yani çip olarak da H2002P, GX30'dan daha iyi.

H2002U PRO maalesef çipi konusunda bir bilgi sunmuyor. Ama dediğim gibi harici sürücü yüklemiyorsun, direkt Windows update sürücü yüklüyor ve cihazlarda H2002U PRO diye tanıyor. H2002P sürücü yüklüyorsun ve adını göstermiyor. Tiz seslerde H2002P göre daha iyi.

Kısaca burada malzeme kalitesi, kablosuz özellikleri vb. fark var gibi duruyor. Bence H2002U PRO ile benzer çipleri kullanıyor olabilirler. Genelde Çin firmaları tasarım, ürün içeriği vb. yakın oluyorlar. Açıkcası iki ürünün de üzeceğini düşünmüyorum. Kablosuz iyi olur diyorsan GX30 PRO almak daha mantıklı. Gerçi kablolu kullanacaksan da mantıklı.

2025-07-18_08-51.webp

GX30 PRO'da mikrofonu içeri çekiyorsun, H2002U PRO'da ise tamamen çıkarabiliyorsun. Mikrofonu hırpanca kullanırım, sonradan yedeğini alırım diyorsan H2002U PRO'da bu tarafta daha mantıklı. Tabii Havit TR bu ürünlerin yancılarını satma konusunda halen yetersiz. Sitede 2-3 kulaklığın ped ve mikrofonları var. Ama şu an stokları yok. Bu konuda da umarım yatırım yaparlar, bu tarz şeyler müşteriyi markaya daha da yakınlaştırıyor.

Şu an zaten H2002U Pro modeli ve GX30 Pro modeli arasında kaldım. Gün içinde firmadan maile dönüş gelirse hem dediğiniz gibi üst kısmı sert plastik falan değilse, hem de genel müşteri desteği açısından olumlu hissedersem dönüşlerinde ürünlerinin arkasında dururlarsa GX30 Pro'yu tercih edeyim diyorum açıkçası. Kablosuz olarak da kullanılabilmesi bayağı cezbediyor beni. Zaten klavye mouse her şey kablosuz, bir kulaklık kaldı. Onun da rahatlığını yaşamak istiyorum açıkçası. Bakalım artık. Sağ olun desteğiniz için.

Son düzenleme: