Bütçe
1500
Bilgim yok videoda incelenmiş göz atabilirsiniz. @Saul4Goodman

Kablosuz kulaklıklarda açıkcası 5-6K ve üstüne çıkıyorsanız kötü veya kronik sorunlu ürüne denk gelmeniz bayağı azalıyor.

Ben denemek için fuxi H3 için aldım gayet iyi bir kulaklık 2 hafta önce aldım günde 10 saat kullanırım şu ana kadar bir kroniğine denk gelmedim bu fiyatına ürünü kötülemek haksızlık olur.

Ben de aldım. Bir saatlik kullanım içinde kapanmaya başladı, bozuk sanıp iade edecektim. Şarjı yokmuş meğer, şarj edince düzeldi.
Kulaklık bana geldiğinde pedinde çok ufak bir leke vardı, birinin kullanıp iade ettiği gayet belliydi.
Sıfır diye almış olmama rağmen bana bu şekilde gönderildi. Markanın pek etik takıntıları yok maalesef.

Bu etik olmayan davranışları saymazsak kulaklık gayet hoş, muhakkak eksileri olsa da fason bir ürün olması ve fiyatı düşünüldüğünde çok çok iyi.

Ben CS2 oynuyorum, ses kasma konusunda çok ileri seviyede olmasa bile bana yeterli geldi. Ses kasmak imkansız diyenler abartmış.
Ses kalitesi olarak da gayet hoş, müzik dinlerken vs. asla rahatsız edici bir ses deneyimi yaşatmadı. Bu fiyata ileri seviye bir ses kalitesi beklenmemeli.
Kulak pedleri de muazzam kalitede, suni deri olmadığı için terletmiyor ve hava alıyor. Kulaklık o kadar rahat ki kafamda hissetmiyorum bile.

Eksilerine gelecek olursak kafamızın geldiği kısım çok ama çok adi bir malzemeden yapılmış, incecik bir plastik.
Kulaklığı kafaya takıp çıkartırken çok esnetmemek, hassas davranmak gerekiyor. Biraz zorlarsanız elinizde kalır.

Bunun dışında Type-C girişi çok kötü, kabloyu takıp çıkartmak zor oluyor. Orası da kırılıp elde kalacakmış hissiyatı veriyor, dikaktli olmak lazım.

Fiyatını göz önünde bulundurarak düşünmeden alınması gereken bir ürün. Fakat narin kullanmak şartıyla.

Ben de aldım. Bir saatlik kullanım içinde kapanmaya başladı, bozuk sanıp iade edecektim. Şarjı yokmuş meğer, şarj edince düzeldi.
Kulaklık bana geldiğinde pedinde çok ufak bir leke vardı, birinin kullanıp iade ettiği gayet belliydi.
Sıfır diye almış olmama rağmen bana bu şekilde gönderildi. Markanın pek etik takıntıları yok maalesef.

Bu etik olmayan davranışları saymazsak kulaklık gayet hoş, muhakkak eksileri olsa da fason bir ürün olması ve fiyatı düşünüldüğünde çok çok iyi.

Ben CS2 oynuyorum, ses kasma konusunda çok ileri seviyede olmasa bile bana yeterli geldi. Ses kasmak imkansız diyenler abartmış.
Ses kalitesi olarak da gayet hoş, müzik dinlerken vs. asla rahatsız edici bir ses deneyimi yaşatmadı. Bu fiyata ileri seviye bir ses kalitesi beklenmemeli.
Kulak pedleri de muazzam kalitede, suni deri olmadığı için terletmiyor ve hava alıyor. Kulaklık o kadar rahat ki kafamda hissetmiyorum bile.

Eksilerine gelecek olursak kafamızın geldiği kısım çok ama çok adi bir malzemeden yapılmış, incecik bir plastik.
Kulaklığı kafaya takıp çıkartırken çok esnetmemek, hassas davranmak gerekiyor. Biraz zorlarsanız elinizde kalır.

Bunun dışında Type-C girişi çok kötü, kabloyu takıp çıkartmak zor oluyor. Orası da kırılıp elde kalacakmış hissiyatı veriyor, dikaktli olmak lazım.

Fiyatını göz önünde bulundurarak düşünmeden alınması gereken bir ürün. Fakat narin kullanmak şartıyla.
Kulaklık benim de genel olarak hoşuma gitti. Mikrofonu güzel, rahatlığı da iyi. Genelde kablosuz kullanıyorum, o konuda da sıkıntı yaşamadım. Işıksız kullandığım için şarjı bayağı uzun gidiyor, uzun süredir şarj etmedim.

Tiz sesleri biraz rahatsız etti. Peace programıyla ayar yapmam gerekti, şu an öyle kullanıyorum ve daha iyi oldu.

Tek sorun, firma dediğin gibi ilgisizler ve iletişimde çok zayıflar. WhatsApp’tan 2-3 kez yazmadan cevap alamıyorsunuz. Bana dönüş yapılacağı söylendi ama 5 gündür hâlâ geri dönüş yok.

Kulaklık benim de genel olarak hoşuma gitti. Mikrofonu güzel, rahatlığı da iyi. Genelde kablosuz kullanıyorum, o konuda da sıkıntı yaşamadım. Işıksız kullandığım için şarjı bayağı uzun gidiyor, uzun süredir şarj etmedim.

Tiz sesleri biraz rahatsız etti. Peace programıyla ayar yapmam gerekti, şu an öyle kullanıyorum ve daha iyi oldu.

Tek sorun, firma dediğin gibi ilgisizler ve iletişimde çok zayıflar. WhatsApp'tan 2-3 kez yazmadan cevap alamıyorsunuz. Bana dönüş yapılacağı söylendi ama 5 gündür hâlâ geri dönüş yok.

Stok haldeki ses seviyesi beni rahatsız etmedi, aksine beğendim bayağı. Söylemeyi unutmuşum ama mikrofonu beğenmedim ben.
Son seviyeye getirip mikrofonu ağzıma dayamama rağmen az ses alıyor, Havit H2230D kullandım, fiyat anlamında bunun yarısı bile etmeyecek bir kulaklık olmasına rağmen mikrofonu çok daha iyiydi.

Ürünün artı ve eksilerine bakınca dar bütçeli bir kullanıcının bu fiyata gecikme olmadan Wireless kulaklık kullanabilmesi bir mucize.
Zayıf yönlerini bilip dikkat ettikten sonra mutlaka alınması gereken bir ürün. Forumlarda bu kadar gömülmesini art niyetli buluyorum.

Havit'in ürünlerini seven biri olarak ben de Cyn Bilişim'den memnun değilim asla. Daha önce Havit H2230D kulaklığımı servise göndermiştim, kutuya not koymuş olmama rağmen ürünün içinden not çıkmadı deyip yapmadan geri göndermişler. Üstelik faturamı da kaybettiler. Tekrar kargoya verebilmek için 15 km yol gitmek zorunda kalmıştım.

Havit'in Türkiye de bu kadar popülarite kazanmışken bunlarla iş yapmayı kesmesi gerekiyor.