derindevlethikmet

Becerikli
Yer
Istanbul
Fuzul Ev ile ev almak mantıklı mı? İstanbul'da alacağımız ev yaklaşık 3 milyon TL. Eksiğimiz ise yaklaşık 1.5 milyon TL. İlk evimiz olacak. İnternetten biraz araştırdım da insanlar genel olarak banka kredisini daha çok öneriyor ama sebebini anlamış değilim. Çünkü Fuzul Ev'de faizsiz şekilde kredi alınabiliyormuş.

Alınır. Fuzul Ev sistemini ve ödeme şartlarını bilemiyorum fakat Eminevim için giderek bilgi alabilirsiniz. Elinizde ne kadar para var ve buna göre ödeme planı isteyin. Atıyorum, 6. ayda bu para size ödenecekse eğer ilk ödenecek işlem bedeli ile ödeme planınızı size sunacaklar.

Faizsiz parayı sana vereceklerse bu adamların geliri ne olacak, Fuzul evden değil de başka bir firmadan kredi çektik 500 bin lira mıı ne faiz koydular belki daha fazla da olabilir.

Fuzul evden değil de başka bir firmadan kredi çektik 500 bin lira mıı ne faiz koydular belki daha fazla da olabilir.
Kendilerine 1,5 milyon parayı ödeyeceksin ve 6. ayda sana geri 3 milyon olarak ödeme taahhüdü verecekler. İlk aydan itibaren çıkarılan ödeme planına göre taksitleri ödemeye başlayacaksın. 6. ayın sonunda aldığın toplam para ile birlikte atıyorum 30 ay daha kredi borcun kalacak. Bu borç bitene kadar evini/arabanı satamayacaksın.

Önemli bir nüans, bu parayı sana verdiklerinde senden bir miktar işlem bedeli alacaklar. Alacağım 2 milyonluk araç için verilecek 1 milyon liraya karşılık %10 civarı para istenmişti. Banka mı işlem ücreti mi? Seçiminizi yapın.
Faizsiz parayı sana vereceklerse bu adamların geliri ne olacak?
Sürümden kazanacak. 6 ay parayı işletecek. Bir de işlem bedelini alacak. Yetmez mi?

Kendilerine 1,5 milyon parayı ödeyeceksin ve 6. ayda sana geri 3 milyon olarak ödeme taahhüdü verecekler. İlk aydan itibaren çıkarılan ödeme planına göre taksitleri ödemeye başlayacaksın. 6. ayın sonunda aldığın toplam para ile birlikte atıyorum 30 ay daha kredi borcun kalacak. Bu borç bitene kadar evini/arabanı satamayacaksın.

Önemli bir nüans, bu parayı sana verdiklerinde senden bir miktar işlem bedeli alacaklar. Alacağım 2 milyonluk araç için verilecek 1 milyon liraya karşılık %10 civarı para istenmişti. Banka mı işlem ücreti mi? Seçiminizi yapın.

Sürümden kazanacak. 6 ay parayı işletecek. Bir de işlem bedelini alacak. Yetmez mi?
Hocam konuyu tam anlamadım. Ben şimdi 3 milyonluk ev için 1.5 milyon eksiğimi Fuzul Ev ile tamamlamak istiyorum diyelim. Ben elimde 1.5 milyonu Fuzul Ev tarafına mı vereceğim?

Hocam konuyu tam anlamadım. Ben şimdi 3 milyonluk ev için 1.5 milyon eksiğimi Fuzul Ev ile tamamlamak istiyorum diyelim. Ben elimde 1.5 milyonu Fuzul Ev tarafına mı vereceğim?
Emin olmamakla birlikte ödeme şartları bu şekildeyse evet. Eminevim, bu sistemle çalışıyor. Ücret ödemeden girerseniz durum daha farklı. Bahsettiğim, havuza dahil olanlar için değil; 6. ayda direkt ödemenin yapılacağı sistemden bahsediyorum.

Emin olmamakla birlikte ödeme şartları bu şekildeyse evet. Eminevim, bu sistemle çalışıyor. Ücret ödemeden girerseniz durum daha farklı. Bahsettiğim, havuza dahil olanlar için değil; 6. ayda direkt ödemenin yapılacağı sistemden bahsediyorum.
Hocam peki siz daha önce Eminevim ile konut/araç aldınız mı? Süreçten memnun kaldınız mı? Eminevim'e de bakabilirim.

Çeşitli ödeme sistemleri var, havuz işi biraz kafa karıştırıcı gibi.
Eminevim ile muhattap olduk, miktarın yarısını peşin verdik, ev bulmak için 9 ay süre verdiler.
Dosya masrafı, tapu ücreti, eksper ücreti, DASK ücreti gibi tırı vırı detaylar var.

Çeşitli ödeme sistemleri var, havuz işi biraz kafa karıştırıcı gibi.
Eminevim ile muhattap olduk, miktarın yarısını peşin verdik, ev bulmak için 9 ay süre verdiler.
Dosya masrafı, tapu ücreti, eksper ücreti, DASK ücreti gibi tırı vırı detaylar var.
Hocam bizim bulduğumuz evi sürece dahil edemiyor muyuz peki? Yani evi illa onlar mı buluyor?