Great Eagle

Yetkin
Dostlar Valorant, CS2 gibi oyunlarda rahat ses kasabilmek için FxSound'dan ekolyzer ayarı yapmak ban yememe sebep olur mu? Birçok kişi kullanıyor fakat güvenilirliği açısından nedense tereddüt ediyorum.

Ban sebebi olmaz hocam. Ben kullanmıştım ama beğenmedim. Seste ufak bir gecikme olmuştu ve beni rahatsız etmişti. Yine de deneyip karar verirsiniz.

Ban sebebi olmaz hocam. Ben kullanmıştım ama beğenmedim. Seste ufak bir gecikme olmuştu ve beni rahatsız etmişti. Yine de deneyip karar verirsiniz.
Peki başka bir program bulabildiniz mi hocam? Ben önceden DTS: X Ultra kullanıyordum kendi laptopumun sesi az geldiği için oldukça da memnundum, fakat sadece Laptop hoparlöründe çalışıyordu harici monitör'üm de çalıştıramadım. FX Sound'da da sizin dediğiniz gibi gecikme oluyormuş.

Peki başka bir program bulabildiniz mi hocam? Ben önceden DTS: X Ultra kullanıyordum kendi laptopumun sesi az geldiği için oldukça da memnundum, fakat sadece Laptop hoparlöründe çalışıyordu harici monitör'üm de çalıştıramadım. FX Sound'da da sizin dediğiniz gibi gecikme oluyormuş.
Bende sorun olmuyor çıkışı doğru seçiyor musunuz?

Hocam ben rekabetçi oyunlarda uzamsal ses kullanmıyorum. Adım seslerini doğru ve yeterli algılayamıyorum. Onun dışında, Microsoft Store'dan satın aldığım Dolby Access'i kullanıyorum.

Bilgisayarımda DTS:X'de yüklü. Ancak beğenmediğim için kullanmıyorum.

Hocam ben rekabetçi oyunlarda uzamsal ses kullanmıyorum. Adım seslerini doğru ve yeterli algılayamıyorum. Onun dışında, Microsoft Store'dan satın aldığım Dolby Access'i kullanıyorum.

Bilgisayarımda DTS:X'de yüklü. Ancak beğenmediğim için kullanmıyorum.
Tamamdır çok teşekkürler hocam son olarak bir de imzanızdaki ekipmanla alakalı bir soru soracağım da buradan sormam kural ihlali olur mu?

FXSound'da ben bir problem yaşamadım youtube'da vs. fakat oyunlarda denemedim henüz. Yani gecikme olup olmayacağından emin değilim.