Fickle Willow

Başarılı
@Majdev hocam hatırlar mısınız bilmiyorum, konudaki işlemleri G-010S-P ile denemiştim ancak O2-O3 hatası veriyordu. Siz de bunun firmware ile ilgili olduğunu söylemiştiniz. Bugün paylaştığınız firmware ile tekrar denedim. Huawei MA5671A cihazı O5'te stabil kalırken, G-010S-P cihazı hâlâ O2-O3 aşamasında takılıyor. Sizce bu neyle alakalı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Majdev hocam hatırlar mısınız bilmiyorum, konudakileri g-010S-P ile denemiştim ama O2-O3 hatası veriyordu, firmware ile alakalı demiştiniz. Bugün paylaştığınız firmware ile tekrar denedim, Huawei MA5671A ile O5 stabil kalırken g-010S-P de yine O2-O3 kalıyor sizce ne ile alakalı?
Nokia sahadayım benim de O2-O3 te kalıyor. Daha önce O5 olup çıkış alamıyordum. (tüm sfp lerimde yaşadığım üzere)

Huawei'mi deneyeyim bari artık. Ama Nokia sahalarda farklı bir durum var yüksek ihtimal ile.

@Majdev hocam hatırlar mısınız bilmiyorum, konudaki işlemleri G-010S-P ile denemiştim ancak O2-O3 hatası veriyordu. Siz de bunun firmware ile ilgili olduğunu söylemiştiniz. Bugün paylaştığınız firmware ile tekrar denedim. Huawei MA5671A cihazı O5'te stabil kalırken, G-010S-P cihazı hâlâ O2-O3 aşamasında takılıyor. Sizce bu neyle alakalı olabilir?
SFP arızalı olabilir, bu durum başımıza sıkça geldi. Bence, saha fark etmeksizin en iyi seçenek Huawei SFP.

Son düzenleyen: Moderatör: