shruux

Becerikli
Başlıktan anlayacağınız üzere bu klavye alınır mı? Şu an W75 kullanıyorum sebepsiz bir şekilde klavye nedense çok hoşuma gitti ve acayip derecede alasım geldi.

Edit: klavyeyi 0.1-0.5 aralığında kullanıyorum kafama göre değiştiriyorum. Bazen tuşlar takılıyor gibi oluyor, tuşa bastığım halde karakterim yürümüyor parmağımı çekip tekrar basmam gerekiyor. Bu durum canımı çok sıktığı içinde klavye değiştiresim geldi. Wraith üzerinden bir şey almayı düşünmüyorum. Tekrardan bilindik markalara dönmek istiyorum. Bu klavyeyi de manyetik olmasından dolayı tercih ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilmiyorum demedim sadece tercih etmiyorum hocam beğenen vardır beğenmeyen vardır. Benim tercihim değil zamanında W75 alırken wooting incelemiştim fakat beğenmeyip W75 almıştım zaten. Fakat logitech ve steelseries gibi firmalara geri dönmek istiyorum sadece.

Ben kullanıyorum nereden baksan 8-9 ay oldu hiçbir sorunu yok ilk aldığım gibi duruyor. Rapid trigger ve hızlı tetik ayarını 0.3mm de kullanıyorum. 0.3mmnin altında olunca tuş dokunmatik gibi oluyor. Benim için ideal ayar 0.3mm

@8688 bilgi için sağ ol hocam bende W75 var onu kullanmaya devam etmeye karar verdim. Ancak son bir aydır falan ara sıra klavye kendi kendine tuşlara basıyor. Örneğin CS de tam önüme adam çıkacağında Q tuşuna basıyor ve silah değişiyor, çok canımı sıkmaya başladı. En sonunda değiştireceğim gibi duruyor. Muhtemelen X Pro TKL Rapid'ya da Apex Pro alacağım.

@8688 bilgi için sağ ol hocam bende W75 var onu kullanmaya devam etmeye karar verdim. Ancak son bir aydır falan ara sıra klavye kendi kendine tuşlara basıyor. Örneğin CS de tam önüme adam çıkacağında Q tuşuna basıyor ve silah değişiyor, çok canımı sıkmaya başladı. En sonunda değiştireceğim gibi duruyor. Muhtemelen X Pro TKL Rapid'ya da Apex Pro alacağım.

Apex Pro iyi değil diyorlar Reddit'te yabancılar. Fiyat avantajı yoksa Rapid öneririm sağlam klavye yapmış bu sefer Logitech. Bende tek sorun belli zaman sonra çok kullanılan tuşların kayganlaşması. Parmağınla dokunduğunda ıslak bir his veriyor gibi oldu W a s D tuşları özellikle. Tabii bu durum her klavyede oluyor zamanla aşınma oluyor maalesef. Bunun dışında hiçbir sorun yok.