Evet bu şekilde teste bırak. Bu testte hata vermezse tRC 60 ile teste bırak, hata verirse de tRC 66 ile teste bırak.
Hata aldım. tRC 66 ile devam edeceğim ancak bilgisayar açılırken 3 defa kendini kapatıp açmaya çalışıyor sanırım biraz zorlanma başladı. Şuan tRC 66 ile açıldı ama sizin de bilginiz olması adına söylemek istedim.

1786048276765.webp

Son düzenleme:
Hocam yalnız şöyle bir problem var bilgisayar ilk çalışmada açılmıyor yani güç geliyor her şey yolunda ancak monitöre görüntü hiç bir şekilde gelmiyor. Güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum 2. çalıştırmada görüntü alabiliyorum. Cold start biraz sorunlu. Bu söylediğiniz en son ayarları denemedim ama testi tamamladığım ayarlarda böyle.

Hocam yalnız şöyle bir problem var bilgisayar ilk çalışmada açılmıyor yani güç geliyor her şey yolunda ancak monitöre görüntü hiç bir şekilde gelmiyor. Güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum 2. çalıştırmada görüntü alabiliyorum. Cold start biraz sorunlu. Bu söylediğiniz en son ayarları denemedim ama testi tamamladığım ayarlarda böyle.
Bu bir seferlik olmadı yani?

Dün de aynı sorunu yaşamıştım bilgisayar 3 defa kapanıp açıldı kapanıp açıldı ve sonra BIOS'a attı beni ve bellekleri 2133'te gördüm. Ancak ayarlar korunuyordu. Sadece o seferlik güvenli moda geçmişti sadece görüntü alabilmek için. Şuan için ise sadece görüntü gelmiyor ilk başlangıçta sonrasında tekrar açılışta görüntü alabiliyorum.

Dün de aynı sorunu yaşamıştım bilgisayar 3 defa kapanıp açıldı kapanıp açıldı ve sonra BIOS'a girdiğimde bellekleri 2133'te gördüm. Ancak ayarlar korunuyordu. Safe moda geçmişti sadece görüntü alabilmek için. Şuan için ise sadece görüntü gelmiyor ilk başlangıçta sonrasında tekrar açılışta görüntü alabiliyorum.
ProcoDT'yi otoya çekip deneyelim.