- Makaleler
- 1
Evet, Internal VCCSA kısmına 1.20 V yaz, VDDQ'de 1.20 VHer şeyi girdim sayılır. BIOS'ta bir vccsa voltajında kafam karıştı. İnternal vccsa diye bir şey var bende. Ona gireyim mi 1.20 olarak yoksa Auto mu kalsın? @CRT_User
Boot ettiyse Command Rate’i 1T, tREFI’yi de 32768 yapıp tekrar dener misin?Boot etti şu anda böyleyiz.comand rate 2 atmış. Oto bırakmıştım. Trefi giremedim bu arada. Üstte yazmıştım.
Eki Görüntüle 279075
Boot ettiyse command Rate'i 1t, trefı'yi de 32768 yapıp tekrar dener misin?
Enter'lemeden direkt klavyeden yazabiliyor olman lazım; + ve - ile tuşu ile de olur.Hocam trefi girilmiyor. Üstüne tıklıyorum, enter basıyorum değer penceresi açılmıyor.
Enter'lemeden direkt klavyeden yazabiliyor olman lazım; + ve - ile tuşu ile de olur.
AIDA64 bench yapıp atabilir misiniz? Karşılaştırma amaçlı bakalım. Sonrasında stabilite testine geçeriz, stabilse timingleri biraz daha sıkılaştırır, gerekirse biraz daha voltaj verebiliriz.
AIDA64 bench yapıp atabilir misiniz? Karşılaştırma amaçlı bakalım. Sonrasında stabilite testine geçeriz, stabilse timingleri biraz daha sıkılaştırır, gerekirse biraz daha voltaj verebiliriz.
Bu çip için değerler şu an gayet iyi. TM5 testi de yapıp bakalım, stabil çıkarsa BIOS profilini kaydedelim.