G29 ile Meta Quest 3 takas edilir mi?

kerem1238806

Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Zamanında 2.elden gayet uyguna (yaklaşık 10k) G29 + shifter full set aldım. Yeteri kadar kullanıp hevesimi aldım. Meta Quest 3 ile takas etmek istiyorum.

Birini buldum. Aynı fiyatta ürünler olmadığı için ekstra 4000TL daha teklif ettim. Yani sonuç olarak G29 + shifter + 4000TL ile meta Quest 3 takas edilir mi bunu sormak istiyorum.

Ayrıca bu cihazı alırken nelere dikkat etmem gerekir belirtebilirseniz çok sevinirim. İlk VR gözlüğüm olacak. Ondan da yeteri kadar hevesimi alıp satmak istiyorum ama uzun süre kullanırım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hevesimi aldım diyorsun. Bence kesinlikle yapılır. Ama eğer her gün oyun oynuyorsan hikayeli oyunları bitirdikten sonra çok eğlenemezsin. Direksiyon seti kadar gideri yok yani.

Kişiye bağlı farklı ürünler. Direksiyon seti sadece yarış oyunları veya tır kamyon oyunları gibi kullanılır. Ama gözlük başka hikayeli oyunlar efsane ama sadece hikayeli oyun yok mesela masa tenisi, golf gibi sonu olmayan oyunlar da var. Bende Quest 2 var onda bile memnunum arada bakıyorum.

Kişiye bağlı farklı ürünler. Direksiyon seti sadece yarış oyunları veya tır kamyon oyunları gibi kullanılır. Ama gözlük başka hikayeli oyunlar efsane ama sadece hikayeli oyun yok mesela masa tenisi, golf gibi sonu olmayan oyunlar da var. Bende Quest 2 var onda bile memnunum arada bakıyorum.

Yorumlariniz icin teşekkürler arkadaşlar. Hevesimi aldim. Simracing ile uğraşmiyorsaniz G29 bir zaman sonra gerçekten sıkıyor. Ama ben sorumu daha çok değer odaklı sormuştum. Fiyat değer odakli baktığın zaman meta Quest 3 128 GB modelini 13 500 gibi bir fiyata almış oluyorum ki bu fiyata ikinci elini bile bulamazsınız. Bence çok iyi bir anlaşma.

Geri
Yukarı Alt