gesaffelstein

Yetkin
Makaleler
1
Bende 1 yıllık 7700 XT ASUS Dual 12 GB OC Edition mevcut. Bir ilanda 3 fanlı MSI 6800 XT gördüm 3 yıllık ve garantisi yok. Ancak içi açılmamış ve güvenlik etiketi üstünde. FurMark testi de normal gözüküyor ama yine de ben test yapabilirim aynı şehirde olduğumuz için. Mantıklı bir takas olur mu? İleride Hackintosh denemek istersem 6800 XT destekliyor mesela. 6800'ün kutusu var ancak faturası yok.

Yükseltmek istiyorsanız daha üst ve güncel modellerle takaslayın. Geçenlerde sürücü desteği falan kesilmişti, tekrar geldi ama AMD bir kere yaptı ucu açık. Garanti bitmeden daha güncel modellerle takas veya al satla yükseltme yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yükseltmek istiyorsanız daha üst ve güncel modellerle takaslayın. Geçenlerde sürücü desteği falan kesilmişti, tekrar geldi ama AMD bir kere yaptı ucu açık. Garanti bitmeden daha güncel modellerle takas veya al satla yükseltme yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
AMD'nin 6000 serisi ile alıp veremediği var o yüzden 7700 XT de kalın.
AMD neden öyle bir şey yaptı ki? Güncellemeyi kesmeyi mi düşünüyor?

AMD neden öyle bir şey yaptı ki? Güncellemeyi kesmeyi mi düşünüyor?
2 hafta kadar önce sanırsam 5000 ve 6000 serisine güvenlik güncellemesi hariç destek vermeyeceklerini açıklamışlardı. Kullanıcıların tepkisi sonrası adımlarını geri çektiler tabii, ancak bu tekrar olmayacağı anlamına gelmiyor.

2 hafta kadar önce sanırsam 5000 ve 6000 serisine güvenlik güncellemesi hariç destek vermeyeceklerini açıklamışlardı. Kullanıcıların tepkisi sonrası adımlarını geri çektiler tabii, ancak bu tekrar olmayacağı anlamına gelmiyor.
O riski almaya değmez. En iyisi kartımda kalayım.