Aklımda şu anlık bu monitörü almak var. 1 ay sonra da sistemi yenileyeceğim. Şu anda GTX 1050 Ti & i3 9100F kullanıyorum. G65B'nin bu sistem için fazla aşırı bir monitör olduğunun farkındayım. Sistemi değiştirene kadar dayanır mı ve herhangi bir zararı olur mu? @2254 yardımcı olabilirmisiniz hocam?
Sistemi sonradan 9070XT'ye yükselteceğim. Maksimum performansını kullanmayla ilgili bir sorunum yok. Yükseltene kadar karta veya herhangi bir parçaya zararı olur mu onu öğrenmek için soruyorum. Yoksa 1050 Ti'yın 1080P'ye bile zor dayandığının bende farkındayım.
Sanırsam ekran kartınıza DLSS/RT gibi özellikler eklemek için RTX sürümüne yükseltmişsiniz
Neyse şaka bir yana GTX 1050 Ti 1080p'de zar zor nefes alıyorken 2K'da öldürmeyin kartı. Görüntü vermesi için kullanılabilir ancak oyun performansı beklemeyin.
Sanırsam ekran kartınıza DLSS/RT gibi özellikler eklemek için RTX sürümüne yükseltmişsiniz
Neyse şaka bir yana GTX 1050 Ti 1080P'de zar zor nefes alıyorken 2K'da öldürmeyin kartı. Görüntü vermesi için kullanılabilir ancak oyun performansı beklemeyin.
Sistemi sonradan 9070XT'ye yükselteceğim. Maksimum performansını kullanmayla ilgili bir sorunum yok. Yükseltene kadar karta veya herhangi bir parçaya zararı olur mu onu öğrenmek için soruyorum. Yoksa 1050 Ti'yın 1080P'ye bile zor dayandığının bende farkındayım.
Size bir lafım yok hocam. Lafım bir altınızdaki arkadaşa. Oyun performansına kaydırmış olayı. Üstüne moderatörün sözde başlık düzeltişiyle ben yapmışım gibi dalga geçince biraz sinir oldumda ona. Kendisinin konuyu açacağımdan zaten haberi olmasına rağmen. Ben ilk yazdım benim mesajı işaretle diyorsanız işaretleyim. Hocam kısa ve öz şekilde anlattığından dolayı öyle dedim sadece.