Max Caulfield
Üstün
Merhaba arkadaşlar. Genshin Impact, Wuthering Waves ve Umamusume Pretty Derby gibi gacha mekaniği kullanan gacha oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben tam anlamıyla vakit ve para tuzağı olduklarına inanıyorum.
Bazı gacha oyunları Zula'dan beter.Para tuzağı. Oyunlar iyi olabilir. Ama Zula gibi P2W mantığında ise değmez.
Orada kastettiğim şey gacha oyunlarında karakteri geliştirmek için çok fazla oynamanın gerekiyor olmasıydı. Yoksa çoğu gacha oyununda para yatırmadan da gayet gelişebiliyorsunuz. Ancak çok fazla oynamak gerekiyor. Günlük ödüller gibi şeyler oyuncuyu psikolojik olarak her gün oynamak zorundaymış gibi hissettirebiliyor.Sırf oyunun hikayesi ve atmosferi için genshin oynuyordum. Para yatırmadan da oyundan gayet zevk alınabiliyor. Para yatırma tamamen kişiye kalmış oyunda.
Orada kastettiğim şey gacha oyunlarında karakteri geliştirmek için çok fazla oynamanın gerekiyor olmasıydı. Yoksa çoğu gacha oyununda para yatırmadan da gayet gelişebiliyorsunuz. Ancak çok fazla oynamak gerekiyor. Günlük ödüller gibi şeyler oyuncuyu psikolojik olarak her gün oynamak zorundaymış gibi hissettirebiliyor.
Para yatırmak isteğe bağlı bir şey, Zula gibi parasız oynanmaz oyunlar değiller. Ancak çok fazla zaman ayırmak gerekiyor. Ben bunu pek sevmiyorum.
Çıktığı zaman başladım genhsinw bırakalı 2 yıl olacak. Gerçekten para ve zaman tuzağı.Ben tam anlamıyla vakit ve para tuzağı olduklarına inanıyorum.