Sataandagi

Becerikli
Kasanın her şeyini topladım ama bir tek ekran kartı kaldı. İyi 5080 modelleri 69 binden başlıyor (Vulcan modeli) o yüzden Galax ya da Gainward almayı düşünüyorum. Bu ekran kartları problem yaratır mı ya da çok ses çıkartır mı?

Galax daha iyi.

1750186687239.webp

Sağ olun siparişi yarın vereceğim.
Hocam selamlar, ben de almayı düşünmekteyim de siz hangisini aldınız acaba? Galax mı Gainward mı? Eğer aldıysanız memnun musunuz? Sıcaklık değerlerinden ve fanlardan, oyun performansı nasıl? 5070 TI ile 5080 arasında kaldım ancak sıfır bir sistem dizeceğim için 5080 düşünmekteyim. Cevaplayıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Hocam selamlar, ben de almayı düşünmekteyim de siz hangisini aldınız acaba? Galax mı Gainward mı? Eğer aldıysanız memnun musunuz? Sıcaklık değerlerinden ve fanlardan, oyun performansı nasıl? 5070 TI ile 5080 arasında kaldım ancak sıfır bir sistem dizeceğim için 5080 düşünmekteyim. Cevaplayıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Tercihim Galaxtan yana oldu fanları sesli değil sıcaklık değerleri de gayet iyi.Ancak 1440p oyun oynayacaksınız 5080 yerine 5070 Ti seçin.