Isı konusunda sorun yaşamazsın. Galax ekran kartların da opsiyonel olarak 4. fan kutusundan çıkıyordu bir ara, hatta bazı Aorus 5090 modellerinde de var 4 fanlı model yeni çıkanlarda. Bu şekilde devam ederse yakında 4 fanlı ekran kartları piyasa standardı bile olabilir. Belli de olmaz. Güzel fiyat, güçlü bir kart, arkadaşların da dediği gibi garantisi de varsa hiç endişe etme. O vereceğin fark ile başka bileşenlerine upgrade yapabilirsin. Ufakta şöyle bir tavsiye de bulunabilirim. Bende Rtx 4070 Super kullanıyorum mesala, genelde hikayeli oyunlar oynarım. 100 FPS'e sabitliyorum oyunları, monitörüm de 100 Hz akıcı ve serin şekilde oyun oynuyorum. Online oyunlar oynuyorsan bilemem, ama hikayeli oyunlarda ekran kartını zorlamadan bu şekilde serin çalıştırabilirsin. Çünkü hikayeli oyunlarda 100 FPS üzeri gereksiz ve ekran kartına yük bindiriyor. Tabi sonuna kadar kullanmak istersen kartını, senin tercihin olur. 60 FPS bile hikayeli oyunlarda çok çok yeterli normalde. Online oyuncu isen, çok daha fazlasını alman gerekir tabi.