Gainward, Palit in alt fason markası. Güvenilirdir ancak her modelinin iyi odluklarını düşünmüyorum.
(Bu konuyu gören yoldaşlarım için bırakıyorum.)
Konuya zamanında yetişseydim bi üst modeli Phantom u önerecektim. Çok bi fiyat farkları yoktu.
1744612039059.webp

(Gamerock un fasonu Phantom)
Phoenix in değeri kötü değil gayet normal. Sorun çıkarmaz.

Gainward, Palit in alt fason markası. Güvenilirdir ancak her modelinin iyi odluklarını düşünmüyorum.
(Bu konuyu gören yoldaşlarım için bırakıyorum.)
Konuya zamanında yetişseydim bi üst modeli Phantom u önerecektim. Çok bi fiyat farkları yoktu.
Eki Görüntüle 140556
(Gamerock un fasonu Phantom)
Phoenix in değeri kötü değil gayet normal. Sorun çıkarmaz.
Daha almadım hocam. Aradaki 3 bin TL’lik farka değer mi? Ne gibi farklar var? Veya çok fark var mı? Bu değerlerden anlamıyorum.

Daha almadım hocam. Aradaki 3 bin TL’lik farka değer mi? Ne gibi farklar var? Veya çok fark var mı? Bu değerlerden anlamıyorum.
Biraz daha sessiz ve serin çalışıyor. Soğutması tık daha iyi. Aralarında devasa bir fark yok ikinci elde elinden çıkarırken ve ömürlük yatırım yaparken değecek bir miktar olur 3k. 5080 gibi bir kartta fena değil.

Biraz daha sessiz ve serin çalışıyor. Soğutması tık daha iyi. Aralarında devasa bir fark yok ikinci elde elinden çıkarırken ve ömürlük yatırım yaparken değecek bir miktar olur 3K. 5080 gibi bir kartta fena değil.

Tamamdır hocam sağ ol. İşlemcimi aldım 9800X3D. Ekran kartı da 5080 olacak işte. Sence AAA+ ve son çıkan oyunları son ayarlarda kaç sene götürür?