Galahad 2 LCD alınır mı?

loewry

Becerikli
Kasam Max 280mm destekliyor, galahad 2 LCD almayı düşünüyorum. İşlemciyi soğutmaya yeter mi? Fiyatı biraz tuzlu ama LCD ekran istiyorum hoş duruyor.

Performansı gerçekten çok iyi bir soğutucu 240 LCD olmayan versiyonunu kullandım. Ancak fiyatı çok pahalı o fiyata 360mm alınır. Hoşunuza gittiyse tabii ki de alınır.

Performansı gerçekten çok iyi bir soğutucu 240 LCD olmayan versiyonunu kullandım. Ancak fiyatı çok pahalı o fiyata 360mm alınır. Hoşunuza gittiyse tabii ki de alınır.

O konuda haklısınız aynı fiyatlara 360 hatta 420 bile bulunuyor fakat kasamı değişmek istemiyorum. Yeterli olur gibi o zaman.

O konuda haklısınız aynı fiyatlara 360 hatta 420 bile bulunuyor fakat kasamı değişmek istemiyorum. Yeterli olur gibi o zaman.

240 olanı 5700X3D 105W olan işlemciyi 50 derecelerde gayet stabil tutuyordu. Yeterli olacaktır ki bu kalitedeki 280mm de birçok 360mm sıvı soğutmadan daha iyidir.

O kasadan soğutma olarak verim almanız imkansız, bütçeye kasa + soğutucu almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…