Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Performansı gerçekten çok iyi bir soğutucu 240 LCD olmayan versiyonunu kullandım. Ancak fiyatı çok pahalı o fiyata 360mm alınır. Hoşunuza gittiyse tabii ki de alınır.
Performansı gerçekten çok iyi bir soğutucu 240 LCD olmayan versiyonunu kullandım. Ancak fiyatı çok pahalı o fiyata 360mm alınır. Hoşunuza gittiyse tabii ki de alınır.
O konuda haklısınız aynı fiyatlara 360 hatta 420 bile bulunuyor fakat kasamı değişmek istemiyorum. Yeterli olur gibi o zaman.
Yasin Alemdağ
Yetkin
O konuda haklısınız aynı fiyatlara 360 hatta 420 bile bulunuyor fakat kasamı değişmek istemiyorum. Yeterli olur gibi o zaman.
240 olanı 5700X3D 105W olan işlemciyi 50 derecelerde gayet stabil tutuyordu. Yeterli olacaktır ki bu kalitedeki 280mm de birçok 360mm sıvı soğutmadan daha iyidir.
240 olanı 5700X3D 105W olan işlemciyi 50 derecelerde gayet stabil tutuyordu. Yeterli olacaktır ki bu kalitedeki 280mm de birçok 360mm sıvı soğutmadan daha iyidir.
Katılıyorum fikrinize hocam. 9800X3D çok ciddi ısınan bir CPU değil zaten. Valorant'ta falan 60 derecede tutar gibi.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Kesinlikle tutar. Zaten oyunlarda 60 80 w arasında gidip geliyor.Katılıyorum fikrinize hocam. 9800X3D çok ciddi ısınan bir CPU değil zaten. Valorant'ta falan 60 derecede tutar gibi.
Sprange CS-2 diye bir seri tanıdığım bilgisayarcı arkadaştan ucuza almıştım. Önü cam olan değil.
O kasadan soğutma olarak verim almanız imkansız, bütçeye kasa + soğutucu almalısınız.
Neden hocam önü açık kasanın hava akılı kötü değil ki. 7500F kule tipiyle 48 derece oynatıyordu Valorant'yu.