Tete topa müdahale ederken, rakip takım oyuncusu Tete'nin ayak tabanına tekme sallıyor.![]()
Burada faul varsa onu da taban gösteren tete yapıyor.
Tete topa müdahale ederken, rakip takım oyuncusu Tete'nin ayak tabanına tekme sallıyor.![]()
Burada faul varsa onu da taban gösteren tete yapıyor.
Tete topa müdahale yapıyor. Rakibe taban sallamıyor. Şöyle düşün, kayarak müdahalelerde eğer topa net müdahale yapıyorsan rakibin sana takılıp düşmesi önemsiz kalıyor çünkü senin hamlen topa. Burada da aynı şey geçerli. Tete'nin rakiple bir alakası yok, daha çabuk davranıp topa rakipten önce dokunmayı başarıyor. Böylece rakip ayağını salladığında Tete'nin ayağına tekme atmış oluyor. Penaltı kararı doğru yani. Sakin ve heyecansız yorumlamak lazım tarafsız olabilmek için.
Futbol tartışmaları bitmez. Birkaç penaltının doğru ya da yanlış olması da ligin durumunu düzeltmez. Her iki takımın da kayrıldığı gerçeği var. Bir Galatasaray'lı olarak söylüyorum dün Galatasaray'lı oyuncuların yaptığı fauller ve alması gereken kartlar hep görmezden gelindi. Antalyasporlu futbolcular resmen sahada dayak yiyip döndüler şehirlerine. Bu tölerans büyük takımlara gösteriliyor. Fenerbahçe maçlarında da bu oluyor. Maalesef.
Dostum üslubuna biraz dikkat etmeni öneririm. Ben seninle son derecede saygılı konuşuyorum.Futbol bilgin yetersiz top iki oyuncunun ortasında ve tete taban kaldırıp müdahe ediyor görüntüyü 0.25 de oynat kör değilsen görürsün.