Detaylar
Kim cevapladı?Olur böyle şeyler.
Basit maçtı.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Çok büyük oyun dönüyor FİFA göreve.
Elma ısıran 44
Üstün
Mükemmel maçtı. Skor 6-1 olmuş hala Icardi pres yapıyor, arkadaşlarına ileri gelmelerini söylüyor, Muslera elinde topu bekletmeden hızlıca oyuna sokuyor... Resmen 7. golü aradık. Şampiyon takım gibi oynadık. Seyir zevki inanılmazdı. Teşekkürler Galatasaray!
@5123 başlığın düzeltilmesi için konuyu rapor eder misin? Maçla ilgili başka konu açılmasın, burada konuşalım.
@5123 başlığın düzeltilmesi için konuyu rapor eder misin? Maçla ilgili başka konu açılmasın, burada konuşalım.
Darth Maul
Deneyimli
Şampiyon Galatasaray, üzgünüm Fenerbahçe bu sene de olmadı.
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Mükemmel maçtı. Skor 6-1 olmuş hala Icardi pres yapıyor, arkadaşlarına ileri gelmelerini söylüyor, Muslera elinde topu bekletmeden hızlıca oyuna sokuyor... Resmen 7. golü aradık. Şampiyon takım gibi oynadık. Seyir zevki inanılmazdı. Teşekkürler Galatasaray!
Tamamdır dostum gerisi moderatörler de.
Elma ısıran 44
Üstün
Ben böyle bir oyun görmedim ya. Sivas 1 gol attı, doğduklarına pişman edercesine 2 dakikada tüm hırsımızı çıkardık. 1 tane golleri ofsayta takıldı sayılmadı, sen misin ofsayttan gol atan? 2 tane daha attık üstüne. 
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Keyif aldığım en büyük maçlardan bir tanesiydi. Bülent Uygun denilen herif mosmor oldu, o bana ömür boyu yeter. Çıksın basın konuşmasında bir daha şaklabanlık yapsın.