Detaylar
Kim cevapladı?Bu ihtimaller dahilinde değil biliyorum. Paralel evren gibi arda güler kiralansa nasıl olur? Orta sahada Mertens'in rolünü üstlenmez mi? Muhtemelen bernardo gelecek.
Galatasaray'lı olarak Arda Gülerin gelmesini kesinlikle istemem. Real Madrid de kalması daha iyi yıldızı parlar inşallah.
Arda ne Mertens, Sneijder gibi bir 10 numara ne Alex, Hagi gibi bir 10 numara. Belki linç yerim ama Arda daha çok Belhanda tipi bir oyuncu. Tabii plus Belhanda. Sistemi Arda üzerine kurman gerekiyor ya da Arda'yı bir mevkiye adapte etmen gerekiyor. Öbür türlü Arda'yı aldım şuraya koydum oynadı değil. Arda üzerinde durulması gerekene bir topçu daha çok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bernardo'nun geleceğini hiç sanmıyorum. De Bruyne almaları (imkansız) bile daha yüksek bir ihtimal. Bernardo hala top level bir futbolcu, dünyanın her takımında her seviyede ilk 11 oynayabilecek seviyede. Yaşlı da değil. Kayserispor-Mbappe daha olası.
TR Ligine düşme ihtimali sıfır, istese Dortmund, napoli vs yapabilir. Fakat ben realde kalacağını düşünüyorum, xabi alonso bayağı şans verir.
TR ligine düşme ihtimali sıfır, istese Dortmund, napoli vs yapabilir. Fakat ben realde kalacağını düşünüyorum, xabi alonso bayağı şans verir.
Xabi ne tarz oyun oynatıyor?
Arda ne mertens, sneijder gibi bir 10 numara ne alex, hagi gibi bir 10 numara. Belki linç yerim ama arda daha çok belhanda tipi bir oyuncu. Tabii Plus belhanda. Sistemi arda üzerine kurman gerekiyor ya da Arda'yı bir mevkiye adapte etmen gerekiyor. Öbür türlü Arda'yı aldım şuraya koydum oynadı değil. Arda üzerinde durulması gerekene bir topçu daha çok.
Bizde de sistemde önemli oyuncu mertens varken mertens olduğu için örnek verdim.
Galatasaray'lı olarak arda gülerin gelmesini kesinlikle istemem. Real Madrid de kalması daha iyi yıldızı parlar inşallah.
Bazen de kiralık geldiği yer daha iyi oluyor ama muhtemelen realde olması daha iyi olacak. Okan antrenmanı yedikten sonra Real'e tekrar transfer olması gerekir.
TR ligine düşme ihtimali sıfır, istese Dortmund, napoli vs yapabilir. Fakat ben realde kalacağını düşünüyorum, xabi alonso bayağı şans verir.
Kiralarken iyi para öderse Dortmund napoli yerine kiralık getirebilir. Şampiyonlar ligi etken
Elma ısıran
Üstün
Xabi Alonso, Arda ile özel ilgilenen bir teknik adam. Arda için Real Madrid’de uzun süreler alma şansı var bu sene. Sanmıyorum başka takıma gitmez. Ama böylesi bir yeteneği takımımda görmek istemez miyim? Herkes ister.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-