mauroicardi99 80
Üstün
Bence Lesley iyi topçu. Okan oynatmıyor ki adamlar kendilerini göstersin. Nhaga'nın da kariyerini başlamadan bitirecek adam. Bundan sonra Okan gitmedikçe Galatasaray'a genç topçu zor gelir. Veteran fetişi var Okan'ın. Batrakov videolarda iyi duruyor umarım fayda sağlar.
Bence Lesley iyi topçu. Okan oynatmıyor ki adamlar kendilerini göstersin. Nhaga'nın da kariyerini başlamadan bitirecek adam. Bundan sonra Okan gitmedikçe Galatasaray'a genç topçu zor gelir. Veteran fetişi var Okan'ın. Batrakov videolarda iyi duruyor umarım fayda sağlar.
Hazırlık maçlarının hepsini ben de izledim. Bence kimse press anlamında çok yormadı kendini zaten kamp yorgunluğu vardı. Ama top kazanmada ve en önemlisi ayağında top saklamada gayet iyiydi fiziği sayesinde. Ben farklı bir gözle bakmışım demek ki.Galatasaray'ın tüm hazırlık maçlarına baktım. İlk 11 oynadı hatta. Ya arkadaş, hiç mi dribbling yapmasın? Press yapmıyor zaten. Ayağına top geliyor; pas veriyor, ortalıktan kayboluyor.
Hazırlık maçları derken hepsi ve tüm maçları yani 90 dakikaya baktım. Galatasaraylıyım ama Lesley'den bir cacık olmaz. Press yapsa laf etmem. Fakat yapmıyor işte.
Bakışınıza bir şey demiyorum hocam. İkili mücadele yaptığı birkaç kere. Fiziğini iyi kullanıyor ama size dediğim gibi press sıfır.Hazırlık maçlarının hepsini ben de izledim. Bence kimse press anlamında çok yormadı kendini zaten kamp yorgunluğu vardı. Ama top kazanmada ve en önemlisi ayağında top saklamada gayet iyiydi fiziği sayesinde. Ben farklı bir gözle bakmışım demek ki.
Galatasaray senelerdir hazırlık maçlarında kötü sonuçlar alıyor. Hatta taraftar arasında bir espri bile oldu bu, hazırlık maçı kazanınca eyvah diyoruz bu sene kötü geçecek falan.Bakışınıza bir şey demiyorum hocam. İkili mücadele yaptığı birkaç kere. Fiziğini iyi kullanıyor ama size dediğim gibi press sıfır.
4 maç:
Ben tüm maçları ciddiye alan biriyim hocam. Ondan bu kadar sinir oluyorum.
- 3 mağlup
- 1 galibiyet
- 1 beraberlik