Geçen yıl 45 satıp Lookman almak varken Barış'a fiziksel gücü çok iyi demeye devam edin siz.
Liverpool maçında penaltıyı kim aldırdı? Juventus'u sol kanatta oynatmayan kimdi? Juventus'u 10 kişi bırakan kimdi? Sağ kanatta kendi ceza sahasından rakip ceza sahasına kadar koşu yapan kimdi? Böyle fiziksel gücü olan, patlayıcı hızı olan başka bir kanat oyuncusu gösterir misin Barış yerine?

Liverpool maçında penaltıyı kim aldırdı? Juventus'u sol kanatta oynatmayan kimdi? Juventus'u 10 kişi bırakan kimdi? Sağ kanatta kendi ceza sahasından rakip ceza sahasına kadar koşu yapan kimdi? Böyle fiziksel gücü olan, patlayıcı hızı olan başka bir kanat oyuncusu gösterir misin Barış yerine?
Ademola Lookman, her türlü karlı olurdun. Kim alır şimdi Barış'ı? Sen de bana takım göster bakalım, Juventus'u 10 kişi bırakması şans; o zaman kendini yere atan her oyuncu çok iyi.

Futbol Galatasaray GIF

Geçen yıl 45 satıp Lookman almak varken Barış'a fiziksel gücü çok iyi demeye devam edin siz.
Barış iyi zaten. O pozisyonlarda bir tane daha kaçıracak adam tanımıyorum ben. Çok yetenekli. Sayesinde kaç tane top sahibi olduk.

Şaka gibi. :D şunu alıp sonra kanat alsan ne fark ediyor? Adam 2 aydır senin keyfini mi bekleyecek? Çok acil kanat ihtiyacı da yok. Yunus var, barış var, sane var, can armando var. Sallai bile kanat oynayabiliyor.

Dünya üzerinde 4 ayda zar zor 2 transfer yapabilen tek takımdır herhalde Galatasaray.

Bu adam bana güven vermiyor. 4-5 yıldır Galatasaray'ın adamakıllı yedek SNT'si yok. Daha genç, önde baskı yapabilen bir adam alınmalı; mesela Nenenin SNT versiyonu gibi.