Detaylar
Kim cevapladı?Burak Birinci
Üstün
5 - 0 bitebilirdi, Galatasaray çok fazla pozisyon harcadı.
- Makaleler
- 5
Maçı izlemedim ancak izleyen babam da Fenerin rezalet ötesi olduğunu söyledi. (Fenerbahçeli kendisi)
SF26
Üstün
Maçı masmaalesef izledim, ilk pozisyon penaltı değil. Kural açık. 2. penaltı pozisyonu penaltı.Fenerbahçe çok kötü oynadı. Hakem adaletli yönetti. Galatasaray'ı tebrik ediyorum, güzel oynadılar. Çok bir söz yok bu maça.
Hakem rezalet ötesiydi. Halil Umut Meler vari.
Reend
Başarılı
Sanchez Sonda enfes kurtardı yalnız.
Mert Hakan futboldan men edilmeli sokak köpeği olarak yeni hayatına başlamalı. İşlevsiz herif ortalığı karıştırdı kaçtı gitti
.
cartel
Yetkin
Ortalığı Osimhen karıştırdı gibi sankiMert Hakan futboldan men edilmeli sokak köpeği olarak yeni hayatına başlamalı. İşlevsiz herif ortalığı karıştırdı kaçtı gitti![]()
.
Bize mutluluk yok hocam ya valla.
SF26
Üstün
Günahım kadar sevmem ama Osimhen'in Mert Müldür'ün üstüne yürüdüğü yerde direkt kırmızı görmesi lazımdı Mert Müldür ile birlikte. Orayı başta karıştıran kendisiydi.Mert Hakan futboldan men edilmeli sokak köpeği olarak yeni hayatına başlamalı. İşlevsiz herif ortalığı karıştırdı kaçtı gitti![]()
.
Gündem değiştirmek için çok sağlam ortam hazırladı bu maç.
- Makaleler
- 5
O sırada Beşiktaşlının min karizmaGünahım kadar sevmem ama Osimhen'in Mert Müldür'ün üstüne yürüdüğü yerde direkt kırmızı görmesi lazımdı Mert Müldür ile birlikte. Orayı başta karıştıran kendisiydi.
Gündem değiştirmek için çok sağlam ortam hazırladı bu maç.