Maç sonu Okan'ın burnunu tutmuş (?). İnşallah 15 maç falan ceza yer de bi daha takımın başında durmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?zelsy1903
Becerikli
Maç sonu Okan'ın burnunu tutmuş (?). İnşallah 15 maç falan ceza yer de bir daha takımın başında durmaz.
15 maçlık bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kasten yaralamayada gireceğini sanmam . Benim düşünceme göre. Tamamen sıkma ciddiyetine göre.
Elma ısıran
Üstün
Mourinho kendini deli yaptı iyice. Biz de Kadıköy’ü kayak merkezi yaptık. 
Elma ısıran
Üstün
Medyada yorumcular hakem hakem deyip duruyor, taraftar röportajlarında taraftarlar hakem diye ağlıyor. Hakemlik ne vardı anlamadım? Tam aksine ofsayttan gol verildi Menermahçeme ona rağmen maça ortak olamadınız. Dün hakeme rağmen futbol oynamaya çalışan bir takım varsa o da Galatasaray'dır. Algınız batsın. Her maç hakem hakem. Kadıköy kayak merkezinden selam. Osimhen'in taklaları da rüyanıza girsin.
ornitorenk
Uzman
Kırmızı verilmez ona abartma.Günahım kadar sevmem ama Osimhen'in Mert Müldür'ün üstüne yürüdüğü yerde direkt kırmızı görmesi lazımdı Mert Müldür ile birlikte. Orayı başta karıştıran kendisiydi.
Gündem değiştirmek için çok sağlam ortam hazırladı bu maç.
SF26
Üstün
Formasını yakasından çektiği anda kırmızı kart olur, aynı sorunu biz de Fener'le kupada karşılaştığımızda yaşadık oradan biliyoruz.
Blackraven
Üstün
Türkiye sirk ligi kadar seyir zevki düşük bir lig olamaz. Gidip Roma-Venezia(lig 18.) maçını izleseniz dahi üç pas yapamayan venezia size daha büyük bir seyir zevki sunar. Boykot ayağına zaten tabii aboneliğimi bitirmiştim tod aboneliğimi de kapattım. Allah bir daha açtırmayı nasip etmesin.