BurakBirinci

Üstün
Makaleler
15
Galatasaray'ın 8,5 ile 10 numara transferine kesinlikle ihtiyacı var. Şahsi yorumum Kamada'yı yazın çok istiyordum şu an ne durumda bilmiyorum ama Pašalić'te fena değil gibi görünüyor.

Peki Kamada ile Pašalić Galatasaray'ın eksikliğini giderir mi ve Galatasaray'ın hangi pozisyonlara transfer yapması gerek? Siz neler düşünüyorsunuz?

Galatasarayımızın transferden başka çaresi yok.

Zaten çok net ama geçen senenin takım ruhuna çok ihtiyaç var.

Umarım, her aldığımız topçu iş yapmıyor bu sene.

Transferlerin yanı sıra takımın düzenini bozan ve sahada mücadele göstermeyen oyunculara da takım bulunması lazım.

Yüzde yüz katılıyorum. Sezon sonu istesek de istemesek de yedekte yabancı tutamayız artık.

Pasalic saglam transfer olur.
Yavastan Muslera’nin yerini alacak birilerine de bakmalari gerekiyor.

Muslera'yı bu sezon sonu göndermezler gibime geliyor ya. Haberler gideceği yönde ama hayırlısı.

Kamada'nın piyasası şu anda çok yüksek. Halihazırda Zaha, Tete ve Ndombele gibi isimlere verdiğimiz astronomik maaşlar yüzünden bütçemiz de kısıtlı. Şahsen Pasalic yerine getirilebilirse Bakasetas getirilmesini daha doğru olur. Hem ligi tanıyan bir oyuncu, hem de sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış.

Kamada'nın piyasası şu anda çok yüksek. Halihazırda Zaha, Tete ve Ndombele gibi isimlere verdiğimiz astronomik maaşlar yüzünden bütçemiz de kısıtlı. Şahsen Pasalic yerine getirilebilirse Bakasetas getirilmesini daha doğru olur. Hem gibi tanıyan bir oyuncu, hem de sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış.

Bu isimlerle ilgileniyorsak yüksek ihtimal gidecek oyuncular olacaktır. Mesela Nelson'un gideceğini düşünüyorum. Kötü olduğu için değil gitmek istemesinden dolayı düşünüyorum. Ben Torreira gibi uzun vadeli oyuncu alınmasından yanayım. Sürekli orta sahaya adam alınmasından sıkılmadık mı ya hocam.