Merhaba, bir gün İstanbul'a yolum düşerse Galatasaray maçına gitmek istiyorum. Biletler çok hızlı tükeniyor diye biliyorum. Sizlere sorum; sıradan Süper Lig maçında biletler kaç dakikada tükenir? Ayrıca hızlıca bilet alabilmem için hangi tribünü önerirsiniz? Yani hangi tribüne en az ilgi var anlamında sordum.
Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Ziraat maçına gidersin. Az seyirci olur.Merhaba, bir gün İstanbul'a yolum düşerse Galatasaray maçına gitmek istiyorum. Biletler çok hızlı tükeniyor diye biliyorum. Sizlere sorum; sıradan Süper Lig maçında biletler kaç dakikada tükenir? Ayrıca hızlıca bilet alabilmem için hangi tribünü önerirsiniz? Yani hangi tribüne en az ilgi var anlamında sordum.
Pahalı biletler daha yavaş tükenir. Kale arkası, yani UA tarafına tanıdığın yoksa bilet bulmak aşırı zor.
İstanbul’da yaşayan bir arkadaşım var, kendisi ultrAslan lise üyesi bir yardımı dokunabilir mi?Pahalı biletler daha yavaş tükenir. Kale arkası, yani UA tarafına tanıdığın yoksa bilet bulmak aşırı zor.
Winner
Üstün
Kombineli birini bul, maça gidemiyorsa devreder belki.İstanbul’da yaşayan bir arkadaşım var, kendisi ultrAslan lise üyesi bir yardımı dokunabilir mi?
Sorun, bilet bulmada yardımcı olabilir. Karaborsada da bulunabilir fakat fiyatlar uçuk.İstanbul’da yaşayan bir arkadaşım var, kendisi ultrAslan lise üyesi bir yardımı dokunabilir mi?