İddia Galatasaray, son birkaç saattir Emiliano Martinez için girişimlerde bulunuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray son
Bence şuan en mantıklısı Lammens.

ManU, Lammens'i alinca Martinez'den vazgecti. 40 milyon civarina anlasmislardi Aston ile Lammens'i neredeyse yari fiyatina aldilar GS'nin bonservis tarafinda o paralara cikabilecegini hic sanmiyorum ama belli de olmaz cok fazla tepki birikti gaz almak icin her seyi yapabilirler.

Yönetimin beceriksizliği ile ilgili belgesel çekilir o kadar söylüyorum. Erden Timur geri dön evlatların üşüyor.

Panik transferi olduğu için şu an her şeyi yapabilirler. Kulüp başkanlarının düşüncesi genelde şu şekildedir: "Kulüp borca batarsa, borç benden sonraki başkanı ilgilendirir."

Bir kaç dakikaya "Aston Villa ve Galatasaray anlaşmaya varamadı." haberleri düşer diye düşünüyorum.

Girişmedikleri kaleci kaldımı. Panik transferi yapıyorlar. Galatasaray'a hiç bir zaman yaramamıştır.

Yönetimin beceriksizliği ile ilgili belgesel çekilir o kadar söylüyorum. Erden Timur geri dön evlatların üşüyor.
Ya kardeşim 3 senedir ligi domine ediyorsunuz, bu sene de şampiyon oldunuz. Fenerbahçe lige havlusunu attı. Niye üşüyorsunuz arkadaş?

Ya kardeşim 3 senedir ligi domine ediyorsunuz, bu sene de şampiyon oldunuz. Fenerbahçe lige havlusunu attı. Niye üşüyorsunuz arkadaş?
Çok para harcadılar Avrupa'da kötü giderse tepki çeker ve bekledikleri maddi dönüş olmaz. Mesela bu kadro ile Okan kötü giderse ligi bile alsa okanin ipini çekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…