Bir kaç dakikaya "Aston Villa ve Galatasaray anlaşmaya varamadı." haberleri düşer diye düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
ManU, Lammens'i alinca Martinez'den vazgecti. 40 milyon civarina anlasmislardi Aston ile Lammens'i neredeyse yari fiyatina aldilar GS'nin bonservis tarafinda o paralara cikabilecegini hic sanmiyorum ama belli de olmaz cok fazla tepki birikti gaz almak icin her seyi yapabilirler.
United'a gitti o.
d.24
Uzman
Evet uçağa binmiş. Şimdi gördüm.
Panik transferi olduğu için şu an her şeyi yapabilirler. Kulüp başkanlarının düşüncesi genelde şu şekildedir: "Kulüp borca batarsa, borç benden sonraki başkanı ilgilendirir."ManU, Lammens'i alinca Martinez'den vazgecti. 40 milyon civarina anlasmislardi Aston ile Lammens'i neredeyse yari fiyatina aldilar GS'nin bonservis tarafinda o paralara cikabilecegini hic sanmiyorum ama belli de olmaz cok fazla tepki birikti gaz almak icin her seyi yapabilirler.
Vadbav
Başarılı
Bir kaç dakikaya "Aston Villa ve Galatasaray anlaşmaya varamadı." haberleri düşer diye düşünüyorum.
Girişmedikleri kaleci kaldımı. Panik transferi yapıyorlar. Galatasaray'a hiç bir zaman yaramamıştır.
Ya kardeşim 3 senedir ligi domine ediyorsunuz, bu sene de şampiyon oldunuz. Fenerbahçe lige havlusunu attı. Niye üşüyorsunuz arkadaş?Yönetimin beceriksizliği ile ilgili belgesel çekilir o kadar söylüyorum. Erden Timur geri dön evlatların üşüyor.
Vadbav
Başarılı
Çok para harcadılar Avrupa'da kötü giderse tepki çeker ve bekledikleri maddi dönüş olmaz. Mesela bu kadro ile Okan kötü giderse ligi bile alsa okanin ipini çekerler.Ya kardeşim 3 senedir ligi domine ediyorsunuz, bu sene de şampiyon oldunuz. Fenerbahçe lige havlusunu attı. Niye üşüyorsunuz arkadaş?![]()