Galatasaray taraftarları "yönetim istifa" sloganı atıyor, haklı bir slogan bence (Galatasaray yönetiminden bahsediliyor). Özellikle transfer açısından aşırı fazla eksiğimiz oldu ve Çorum'a 2-1 yeniliyoruz şu an.
Galatasaray taraftarları "yönetim istifa" sloganı atıyor, haklı bir slogan bence (Galatasaray yönetiminden bahsediliyor). Özellikle transfer açısından aşırı fazla eksiğimiz oldu ve Çorum'a 2-1 yeniliyoruz şu an.
4 yıldır şampiyonsun artık bir üst kulvarda oynayıp şampiyonlar ligini falan alman lazım ama sen hala transfer yapmıyorsun müstahaksin şu an bu sonuca.
Bu arada bu mesele sadece Galatasaray taraftarlarını ilgilendirir. Son 4 senenin şampiyonu, ülkeyi en iyi temsil eden takımı ile neyine güvenerek dalga geçeceksin? Sadece gülünç duruma düşürüyorsunuz kendinizi. Kendi iç meselelerimize gelecek olursak, bu yönetimin zamanı artık doldu. Ama öyle slogan falan dinleyecek adamlar değil bunlar, daha bugün "baskılardan etkilenmiyorum" gibisinden bir açıklama yaptı başkan.
Adamlar son 4 senedir şampiyon daha lig başlamadan önce istifa sloganları atmaya başladı.
Biz Fenerbahçe taraftarı olarak 12 yıldır şampiyon olamıyoz diye kulübü kapatın sloganları atmamız lazım herhalde.